Neloset synnyttänyt äiti julkaisi mielettömän kuvaparin: "He sanoivat, ettei kehoni kestäisi sitä"

Äiti sai tietää raskaudestaan vain yhdeksän päivää ennen synnytystä 0:51
Tämän äidin vatsa puolestaan ei paljastanut raskautta: Hän sai tietää raskaudestaan vain 9 päivää ennen synnytystä!

Nelosten äiti jakoi huikeat ennen ja jälkeen -kuvat.

Kärsittyään lukuisista keskenmenoista Lindsay Hay alkoi yllättäen odottaa nelosia. Vaikka Lindsay itse oli innoissaan, monet hänen lääkäreistään toppuuttelivat intoa. Lindsay kertoo Today-sivustolle, että ultraäänitutkimuksessa oli synkkä tunnelma.

– Olen 157,5 senttimetriä pitkä ja siinä vaiheessa 52-kiloinen, ja he sanoivat, ettei kehoni kestäisi sitä. He olivat hyvin järkähtämättömiä siitä, että se ei ollut turvallista.


Jos kuvapari ei näy, voit katsoa sen täältä

"He kukoistavat"

Lindsay todisti lääkärien huolet turhiksi synnytettyään lapsensa, kolme poikaa ja yhden tytön: Caiden Michaelin, Madison Gracen, Lucas Williamin ja Grayson Jamesin heinäkuussa 2019. Vaikka kaikki vauvat syntyivät useita viikkoja ennenaikaisesti ja tarvitsivat apua hengittämisessä, kaikki pienokaiset voivat nyt hyvin.

– He kukoistavat, viiden lapsen äiti hehkuttaa.

Helmikuussa Lindsay jakoi Instagram-tilillään kuvaparin, joka keräsi yli 77 000 tykkäystä. Ensimmäisessä kuvassa Lindsay esittelee valtavaa vauvavatsaansa raskauden viimeisellä kolmanneksella, toisessa hänellä on sylissään kaikki neljä vauvaa. Kuvissa raskaus on kestänyt yhtä kauan kuin mitä vauvat ovat toisessa kuvassa vanhoja.

– Kannoin näitä vauvoja 30 viikkoa ja neljä päivää sisäpuolella, ja tässä he ovat 30 viikon ja neljän päivän ikäisiä ulkopuolella. 'Kädet täynnä, sydän täynnä' on vähättelyä, Lindsay kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lindsay kertoo Todayn haastattelussa, että nyt raskauskuvaa katsoessa ei voi kuin ihmetellä, kuinka hänen pienikokoinen vartalonsa pystyi siihen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: TodayYahoo

Lue myös:

    Uusimmat