Räppäri Ludacrisin autotallin helmi on yli 400 000 kilometriä ajettu Honda – osti auton ennen kuin oli tehnyt yhtäkään levyä

Räppäri Ludacrisin autotallin helmi on 400 000 kilometriä ajettu Honda 1:59
Katso videolta, miten räppäri Ludacris reagoi, kun näki ensi kertaa uuteen loistoon laitetun Legendinsä.

Räppärin samppanjansävyinen sedan kermanvärisellä sisustalla on komea näky.

Valkokankaillakin viihtyvä räppäri Ludacris, oikealta nimeltään Christopher Bridges, tunnetaan myös kovana automiehenä.

Suomalaisille erityisesti Hurjapäät-elokuvista tutun Bridgesin omaisuuden arvoksi on arvioitu noin 25 miljoonaa dollaria. Hänen autotallistaan löytyy sellaisia ison rahan pelejä kuin Mercedes-Maybach GLS 600, Mercedes-AMG G 63, Lamborghini Huracan Spyder sekä Rolls-Royce Dawn. 

Onkin siis hieman yllättävää, että se auto, johon kaveri suhtautuu erityisellä lämmöllä, on vuosimallin 1993 Honda Legend. Tarkalleen ottaen auton merkki on Acura, mutta Honda mikä Honda.

Auto koki muodonmuutoksen kolarin jälkeen

Bridges on vuosien varrella kertonut somessaan useammankin kerran hänen Acurastaan, jonka hän osti vuonna 1999 ennen ensimmäisen albuminsa julkaisua.

Vuonna 2015 Bridges ajoi autolla kolarin, ja auto vaurioitui pahoin. Bridges ei kuitenkaan suostunut luopumaan kärrystä, vaan laitatutti sen alkuperäiseen loistoonsa – ja itse asiassa sitäkin paremmaksi. Auto sai Acuran designtiimin toimesta pintaansa uuden maalin, sitä madallettiin, jarrut vaihdettiin uusiin ja sisään lyötiin uusi äänentoistojärjestelmä ja alle 18-tuumaiset vanteet.

Ludacrisin Legend oli näytillä myös vuoden 2015 SEMA-näyttelyssä Los Angelesissa. Lisäksi auto koristi samana vuonna julkaistun Ludaversal-albumin kantta.

Nykyisin Legendin mittarissa on jo yli 400 000 kilometriä.

Autoa valmistettiin vuodesta 1985 vuoteen 1995. Neliovisen sedanin lisäksi siitä oli markkinoilla kaksiovinen coupe.

Katso alta Bridgesin viime vuonna julkaisema video autosta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: The Drive, @ludacris (Instagram)

Lue myös:

    Uusimmat