Rangaistuksestaan suivaantunut Sebastian Vettel paljasti yllättävän toiveensa – "Välillä vain toivon…"

Kanadan osakilpailun puhuttavimmaksi tilanteeksi nousi Sebastian Vettelin ajovirheen jälkeinen radalle paluu, josta saksalaiskuski sai viiden sekunnin aikarangaistuksen, mikä maksoi Vettelille lopulta kisan voiton.

Vettel ajoi nurmikolle ajovirheen seurauksena kilpailun loppuhetkillä ja palasi radalle Lewis Hamiltonin eteen. Tuomaristo katsoi Vettelin palanneen radalle liian vaarallisesti ja lätkäisi saksalaiselle viiden sekunnin aikarangaistuksen.

Vettel kävi jo kilpailun aikana raivona saamastaan rangaistuksesta, eikä tilanne muuttunut kisan jälkeenkään. Vettel itse kuvaili tilannetta puhtaaksi kilvanajoksi, eikä ymmärtänyt tuomariston rangaistusta. Saksalaiskuski ilmaisi myös huolensa F1:n nykytilasta, mikäli vastaavanlaiset rangaistukset yleistyvät.

– Rakastan kilvanajoa. Olen puhdasoppinen, joten rakastan mennä ajassa taaksepäin ja katsoa vanhoja aikoja, autoja ja kuljettajia. On ollut kunnia saada tavata heitä ja jutella heille. He ovat tavallaan sankareita, Vettel totesi kilpailun lehdistötilaisuudessa.

– Välillä vain toivon, että olisin yhtä hyvä siinä mitä teen, mutta enemmin heidän aikanaan kuin nykypäivänä, Vettel kommentoi.  

Lue myös:

    Uusimmat