Rallitähti salasi hurjan onnettomuutensa, vammat veivät viikoksi sairaalaan – "Huomasin, että jotain on pahasti pielessä"

Norjalainen rallitähti Andreas Mikkelsen mursi solisluunsa ja kylkiluitaan, kun hän lensi motorcross-pyörän selästä. Mikkelsen halusi kuitenkin pitää asian itsellään.

Mikkelsen kaatui motorcross-pyörällään reilu kuukausi sitten rajuin seurauksin. Pirellin testikuljettajana toimiva Mikkelsen mursi kaatumisensa yhteydessä solisluunsa, kuusi kylkiluuta ja hänen keuhkonsa puhkesi.

Mikkelsen kertoi onnettomuudestaan videoblogissaan, mutta antoi norjalaislehti Dagbladetille haastattelun tapahtuneesta.

– Minun pitäisi selvästikin pysytellä neljällä renkaalla. Minulla oli epäonnea. Lensin pyörän yli ja laskeuduin olkapäälleni. Olen kolaroinut useasti, mutten ole ikinä loukannut itseäni. Tämä oli ensimmäinen kerta, Mikkelsen kertoo Dagbladetille.

– Kun törmäsin, olin hengästynyt ja pystyin hengittämään vain vaivoin. Se helpotti, mutta huomasin, että jotain on pahasti pielessä. Minulla oli hirveät kivut, Mikkelsen jatkaa.

Mikkelsen oli tapaturman jälkeen noin viikon sairaalassa, minkä jälkeen hän on kuntouttanut itseään ahkerasti.

Mikkelsen päätti pitää rajun kaatumisensa itsellään, koska ei halunnut riskeerata omia ajotehtäviään. Mikkelsenin on määrä ajaa Pirellin rengastestejä Sardinian MM-rallissa tällä viikolla.

Norjalaiskuski Mikkelsen ei halunnut turhien spekulaatioiden pilaavan testejään.

– Halusin kontrolloida asiaa ja tietää, missä mennään, sen sijasta, että olisin jakanut asian kaikille. En halunnut mitään spekulaatioita siitä, pystynkö ajamaan. Näin tilanne oli minun kontrollissani ja pystyin itse tekemään päätöksen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja