Ralf Schumacherilta synkkä arvio Daniel Ricciardon F1-tulevaisuudesta

Max Verstappen dominoi F1-sarjaa – nousi Unkarissa voittoon hurjalla ajolla 8:16
Video: MTV Urheilu listasi alkukauden onnistujat ja epäonnistujat Unkarin kilpailun jälkeen

Ex-F1-kuski Ralf Schumacher ei usko, että Daniel Ricciardon F1-ura jatkuu, mikäli hän saa potkut McLarenilta.

Ricciardon tilanne on kuuma peruna F1:n kuljettajamarkkinoilla. Moni odottaa, että Ricciardo lähtee brittitallista tämän kauden jälkeen, vaikka hänen sopimus kattaa luoden 2023 loppuun saakka.

Ricciardo on ollut jo pidempään vaikeuksissa McLarenilla. Hän ei ole yltänyt läheskään sille tasolle, missä hän oli muun muassa Red Bullilla ja Renaultilla.

Samaan aikaan oletusarvo on, että toinen australialaiskuljettaja Oscar Piastri korvaisi Ricciardon. Piastri on tällä hetkellä Alpinen testi- ja varakuljettaja.

Mikäli näin käy, ex-F1-kuski Ralf Schumacher uskoo, että Ricciardon koko F1-ura on katkolla. Ainoa potentiaalinen vaihtoehto liittyy tällä hetkellä Alpineen, joka saattaisi turvautua ex-kuskiinsa.

– Pitää kuitenkin muistaa, että esimerkiksi Mick Schumacherilla ei ole sopimusta vielä ensi kaudesta. Nico Hülkenberg on yksi vaihtoehto. Ja sitten on Ricciardo, jonka ympärillä pyörii isoja kysymysmerkkejä. Henkilökohtaisesti en osaa nähdä skenaariota, missä hän saisi vielä ajopaikan F1:stä, Schumacher linjasi Saksan Skylle.

Schumacher pitää hyvin todennäköisenä sitä, että McLaren värvää huippulupaavan Piastrin Lando Norriksen uudeksi tallikaverikseen.

– Ei pidä unohtaa, että Piastrin managerilla Mark Webberillä on erittäin hyvät välit McLarenin tallipäällikön Andreas Seidilin kanssa, Schumacher nosti esiin.

Lue myös:

    Uusimmat