Rakastunut Sami Hedberg avoimena onnestaan Saija Tuupasen kanssa: "Pitää olla vähän romanttinen"

0:50
Sami Hedberg muistelee pahimmalla tavalla pieleen mennyttä remppakokemustaan

Se mieletön remppa -elokuvaa tähdittävä Sami Hedberg on rakastunut ja onnellinen mies.

Koomikko Sami Hedberg tähdittää uutta Se mieletön remppa -komediaelokuvaa yhdessä näyttelijä Kiti Kokkosen kanssa. Kaksikko esittää elokuvassa avioparia, jotka saavat yllättäen kontolleen valtavan kartanon remonttiurakan. 

Hedbergin mukaan yhteistyö Kokkosen kanssa sujui erinomaisesti ja pariskunta esitti elokuvassa pariskuntaa yllättävän luontevasti. 

– Olemme aika rentoja ihan omina persooninamme, niin meillä heti mätsäsi aika kivasti yhteen. Komedian tekemisessä on tietty rytmi, niin meillä ne ajoitukset meni aika kivasti yhteen, sitä ei tarvinnut väkisin hakea, Hedberg miettii. 

– Meistä tuli aika luontaisesti pari. Itsekin kun katsoo tuota ruudulta jälkikäteen, niin se näyttää aika hyvältä se meidän kemia ja pariskuntana meneminen. Se oli todella mielenkiintoista ja sain Kitistä paljon tukea siihen tekemiseen. 

Myös omalla, henkilökohtaisella parisuhderintamallaan Hedberg on onnellinen. Hänen ja laulaja Saija Tuupasen avoliitto-onni kukoistaa ja yhteinen arki sujuu hyvin. 

Vuoden alun pariskunta on saanut pitkälti lomailla yhdessä ja he ovat viettäneet paljon aikaa Espanjassa Malagan liepeillä. Hedberg lennähti itse kesken lomansa käväisemään Suomessa ja kertoo palaavansa jo huomenna takaisin Espanjaan, jossa Tuupanen häntä odottaa. 

– On ollut tosi mukavaa, tehnyt hyvää tähän työarkeen myös pitää vapaa-aikaa, kun molemmat tekee aika paljon hommia. Mukavaa löytää kumppani, jonka kanssa jakaa työasioita ja sitten pitää myös lomaa, ettei tarvitse koko ajan olla tien päällä. 

Hedberg kertoo sekä hänen että Tuupasen olevan lomaihmisinä todellisia nautiskelijoita, jotka arvostavat hyvää ruokaa sekä tunnelmallisia paikkoja. He kumpikin pitävät myös asioiden tutkimisesta, mutta kuitenkin myös rentoutumisesta. 

Koomikko itse tunnustautuu olevansa varsinainen romantikko, joka olisi valmis jopa suurempiin spontaaneihin tekoihin. 

– Mun mielestä olisi ihan ok esimerkiksi lähteä yhdeksi illaksi vaan Pariisiin illalliselle ja tulla seuraavana päivänä takaisin. En nyt sano, että näin on käynyt, mutta aika hyvä idea itseasiassa, nyt kun sanoin ääneen, Hedberg pohtii. 

Hedbergin mukaan hän on ihminen, joka nauttii muun muassa auringonlaskuista sekä kynttilänvalossa tunnelmoimisesta. Myös Tuupanen lukeutuu hänen mukaansa samaan kastiin. 

– Pitää olla vähän romanttinen, Hedberg myhäilee. 

– Olen tosi onnellinen tästä, että näin on päässyt käymään.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja