Rakastuneen miehen kosinta veden alla sai traagisen käänteen – hukkui ennen kuin morsian ehti antaa vastauksen: "Rakastan sinua niin paljon ja tulen aina rakastamaan"

Amerikkalaispariskunnan lemmenloma sai traagisen käänteen, kun rakkauttaan tunnustanut mies kuoli kosiessaan tulevaa vaimoaan, kertoo BBC.

Steven Weber ja Kenesha Antoine olivat lomamatkalla Tansaniassa Pemba-saarella sijaitsevassa Manta Resortin luksushotellissa, kun Weber päätti yllättää tyttöystävänsä kosimalla tätä erikoisella tavalla.

Weber kirjoitti kosinnan käsin paperilapulle ja sulki sen vesitiiviiseen pussiin. Tämän jälkeen hän sukelsi veden alle ulottuvan lomahuoneiston reunalle, jotta Antoine näkisi hänen kosintansa huoneiston vedenalaisesta ikkunasta.

"Rakastan sinua joka päivä enemmän"

Antoine huomasikin sukeltavan Weberin ja kuvasi videolle, kun Weber sukelsi ikkunan luokse ja levitti rakkausviestinsä ikkunan eteen.

– En pysty pidättämään hengitystäni tarpeeksi kauan, että voisin kertoa sinulle, mitä kaikkea sinussa rakastan. Mutta rakastan sinua joka päivä enemmän.

– Voisitko olla vaimoni. Menisitkö kanssani naimisiin??? luki kääntöpuolella.

Lopuksi Weber kaivoi uimahousujensa taskusta rasian, jossa oli sormus.

Antoine ei kuitenkaan ehtinyt vastaamaan Weberin kosintaan ennen kuin tämä hukkui traagisesti. Pelastusyrityksistä huolimatta Weber menehtyi.

"Et koskaan noussut syvyyksistä"

Antoine julkaisi Facebook-päivityksen, jossa hän muistelee rakkaudella menehtynyttä poikaystäväänsä muun muassa ystävälliseksi ja myötätuntoiseksi kumppaniksi.

– Et koskaan noussut syvyyksistä, joten et koskaan saanut kuulla vastaustani.

– Kyllä! Kyllä! Miljoona kertaa kyllä, menen kanssasi naimisiin, Antoine olisi vastannut Weberin kosintaan.

Antoine kirjoittaa koskettavassa päivityksessä, kuinka heidän elämänsä paras päivä muuttui pahimmaksi kohtalokkaan käänteen vuoksi kesken onnellisen lemmenloman.

– Rakastan sinua niin paljon ja tulen aina rakastamaan.

Pari ehti viettää loistohotellissa kolme yötä

Hotelli on vahvistanut BBC:lle, että Weber kuoli vapaasukelluksen aikana vedenalaisen huoneiston ulkopuolella tämän viikon torstaina iltapäivällä.

Pari ehti viettää loistohotellissa kolme yötä ennen kuin traaginen onnettomuus sattui. Heidän oli määrä viettää hotellissa vielä neljäs yö.

Manta Resortin vedenalaiset huoneistot sijaitsevat noin 250 metrin päässä rannasta, ja ne ovat noin 10 metrin syvyydessä. Yksi yö hotellissa maksaa 1700 dollaria.

Tapauksesta kertoi Suomessa ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja