Rajusti laihtunut tähti lähes tunnistamaton ilman meikkiä, katso

Hurjasti hoikistunut ja maailman kauneimpien ihmisten joukkoon valittu Jennifer Hudson muuntautui lähes tunnistamattomaksi – pelkän luonnollisuuden voimalla!

American Idolsista kuuluisuuteen ponnistanut laulaja-näyttelijä Jennifer Hudson, 29, hoikistui 35 kiloa Painonvartijoiden avulla, ja tähti valittiin laihdutusbisneksen keulakuvaksi vuonna 2010.

Viime viikolla kauneustunnustusta tuli lisää, kun People-lehti listasi maailman kauneimmat ihmiset, ja Jennifer Hudson sijoittui seitsemänneksi viidentoista kauneimman joukossa. Hän jätti taakseen esimerkiksi Sandra Bullockin ja Eva Longorian.

Nyt Jennifer todistaa, että maailmanluokan kaunottarenkaan ei aina tarvitse olla viimeisen päälle pyntätty. Tähti kuvattiin vastikään luonnonkauniina kaduilla, ja ilman vahvaa silmä- ja huulimeikkiään hän onkin lähes tunnistamaton.


Kiireinen tähti on myöntänyt, että pienen pojan äitinä hän on välillä helisemässä. Aikaa itselle ei aina jää tarpeeksi.

– Työn ja äitiyden lomassa en voi sanoa saavani liikaa nukuttua. Yksi elämäni mahtavimmista ylellisyyksistä on, jos saan välillä yhtenäiset kahdeksan tunnin yöunet! hän on kommentoinut.

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja