Jennifer Hudson pudotti yli 35 kiloa

Laulaja-näyttelijä Jennifer Hudson pääsi ihannepainoonsa elämäntaparemontin myötä, muttei halua hoikistua enää enempää.

29-vuotias American Idolsista ja Dreamgirls -elokuvastakin tuttu laulaja Jennifer Hudson pudotti Painonvartijoiden avulla yli 35 kiloa ja tuntee itsensä kuin uudeksi ihmiseksi päästyään kiloista eroon. Nainen oli Painonvartijoiden vuoden 2010 keulakuva. Tähti on kuitenkin tyytyväinen nykyiseen painoonsa, eikä halua kutistua liian laihaksi.

– Olen kuin uusi ihminen! Joskus en edes tunnista itseäni. Pudotin lähes 37 kiloa. Pienet koot eivät kuitenkaan ole minua varten, Hudson iloitsee.

Hudson koki kamalan perhetragedian vuonna 2008, kun hänen siskonsa ex-aviomies tappoi hänen veljensä Jasonin ja äitinsä Darnellin. Kaunotar kertoo jaksavansa sukulaisten, ammattipainija-aviomies David Otungan ja 1,5-vuotiaan poikansa David Danielin avulla.

– Heidän henkensä tuntui sanovan minulle, että minun on jaksettava jatkaa elämää. Yritän aina kaikissa asioissa miettiä, olisiko äitini tyytyväinen tähän, olisiko hän ylpeä tästä? En usko että koskaan voin olla niin hyvä äiti, kuin oma äitini oli minulle, mutta yritän ottaa hänestä mallia ja tukea poikaani kuten äidilläni oli tapana tukea minua, Hudson kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja