American Idol -tähti: En tiennyt, että olin lihava!

Hurjasti laihtunut American Idol -sarjasta tutuksi tullut laulaja-näyttelijä Jennifer Hudson on huomannut painonpudotuksensa vaikuttaneen niin itsevarmuuteen kuin työtarjouksiinkin.

Dreamgirls-elokuvasta Oscarin napannut Jennifer Hudson, 29, on paljastanut, että runsas kilojen karistaminen on johtanut lukuisiin työtarjouksiin. Hudson on nyt laihduttanut 36 kiloa.

– En edes tiennyt, että minua syrjittiin ja, että jäin jotain vaille ennen kuin loikkasin toiselle puolelle, Hudson kertoi Live Smart -lehdelle.

– Nyt tällä puolella kohdellaankin ihan eri tavalla, mahdollisuudet ovat erilaisia, imagoni on erilainen, vaikka jotkut sanovatkin että 'Pidin lihavasta Jenniferistä enemmän.'

Painonvartijoiden keulakuvana toimiva tähti kertoo, ettei edes tiennyt olleensa lihava ennen ajattelemattoman toimittajan kommenttia. Toimittaja kysyi Hudsonilta, miltä tästä tuntui olla iso tyttö Hollywoodissa.

– Se oli täydellinen sokki.

– Tulen Chicagosta, jossa olin normaalikokoinen. Hän puhui minulle isona tyttönä olemisesta ja ihmettelin, että 'Olen vai?'

Minäkuva muuttui

Hudson kertoo, että kommentti vaikutti tähden minäkuvaan.

– Olin epävarma koostani.

Nykyään Hudsonin olo on kuitenkin kuin huippumallilla.

– Tämä on uusi minä. Pidän itseäni huippumallina, tähti hehkuttaa.

– Olen loikannut toiselta puolelta toiselle.

Painonvartijoiden dieettiä noudattava Hudson ei kuitenkaan kokonaan kieltäydy herkuista. Joskus tähti vaihtaakin terveellisen aamupalansa suklaapatukkaan pitäen silti huolta, etteivät Painonvartijoiden pisteraja ylity.

AMERICAN IDOL Subilla maanantaisin ja keskiviikkoisin.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja