Mainos

Raju kolari helsinkiläisessä pyöräilytapahtumassa – yksi edelleen tajuttomana sairaalassa

Tour de Helsinki -pyöräilytapahtumassa tapahtui eilen pyöräilijöiden yhteentörmäys, jonka seurauksena yksi osallistuja on edelleen tiettävästi tajuttomana Töölön sairaalassa.

Törmäys tapahtui noin 40 kilometrin päässä lähdöstä Nurmijärven Lepsämässä, ensimmäisen huoltopisteen kohdalla. Järjestäjän mukaan onnettomuus tapahtui ryhmässä, joka ajoi 30km/h tavoitenopeudella. Ryhmässä oli yli sata pyöräilijää. Kolarissa oli osallisena useita henkilöitä, joista neljä toimitettiin paikalta jatkohoitoon.

Törmäyshetkellä on ollut hyvä näkyvyys ja erinomaiset olosuhteet, eikä osallisena ole ollut muuta liikennettä. Tiessä on törmäyspaikan luona tärinäraidat, joten järjestäjän mukaan on mahdollista, että kolari on saanut alkunsa niiden ylityksestä. Tarkkaa syytä törmäykselle ei kuitenkaan vielä tiedetä. Onnettomuudessa mukana olleet ja vakavimmin loukkaantuneet ovat pyöräilyn aktiiviharrastajia. Tämänhetkisten tietojen mukaan törmäys on ollut täysin yllättävä.

Tapahtumapaikalla oli runsaasti katsojia, ja loukkaantuneet saivat heti ensiapua. Paikalle tuli myös lääkäreitä ja poliiseja.

Tour de Helsinki -tapahtumassa on joka vuosi sattunut loukkaantumisia. Viime vuonna hoitotapauksia oli 27, joista yksi vietiin jatkohoitoon. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.