Mainos

Rädyn potkut: Vuokrasotkut ratkaisevassa asemassa

AKT:n vt. puheenjohtaja Arto Sorvali sanoo, että valtuusto oli yksimielinen päättäessään Timo Rädyn erottamisesta. Hän ei halua lähteä tarkemmin arvioimaan, kuinka moni valtuustossa oli Rädyn takana.

– Varmasti kannattajia löytyy, mutta valtuusto oli yksimielinen päätöksessään, toteaa Sorvali

Räty hyllytettiin maaliskuussa viranomaistutkinnan ajaksi toistaiseksi, koska epäilyt työpaikkakiusaamisista päätyivät poliisin syyteharkintaan.

Sorvalin mukaan epäluottamusta lisäsivät tiedot rahankäytöstä ja puheenjohtajan sihteerille tehdyistä kalliista vuokrasopimuksista. Vuokrasopimussotkuilla oli ratkaiseva merkitys erottamispäätöksen suhteen, vahvistaa AKT:n hallituksen varapuheenjohtaja Jape Lovén.

– Tavallaan tässä mentiin perimmäisille alueille. On asiat, jotka on syyteharkinassa ja jotka liittyy nimenomaan ammattiyhdistyksen arvoihin. Nyt kun lähdettiin taloudelliselle puolelle, niin nämä varat, jotka ammattiliitolla on, eivät ole hallituksen, ei puheenjohtajien, ei johdon, vaan jäsenistön varoja. Tästä jäsenistön viesti on aika yksioikoinen, Lovén sanoo.

AKT pyrkii nyt Sorvalin mukaan selvittämään kalliit vuokrasopimukset

– Me olemme lähettäneet vuokralaisille juristien laatiman esityksen, jossa esitämme vuokrasopimuksien muuttamista samanlaisiksi kuin kaikki muutkin AKT:n tekemät vuokrasopimukset

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.