Radiojuontaja kiipesi arvokkaaseen puuhun Kolin kansallispuistossa – sai aikaan someraivon: "Todella typerää toimintaa!"

Tommi Manninen sai vihat niskaansa kiivettyään puuhun.

YleX:n radiojuontaja Tommi Manninen on viettänyt kesälomaa Kolin kansallispuistossa. Hän on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti kuvia jylhistä maisemista.

Yksi Mannisen julkaisuista sai kuitenkin hänen seuraajansa raivon valtaan. Kuvaparissa hän on kiivennyt puun latvaan katselemaan maisemia. 

Kommenttikentässä juontajan toiminta tuomittiin välittömästi ja hänelle muistutettiin, ettei kansallispuiston arvokkaisiin puihin saa kiivetä.

– Jos jokainen kävijä kiipeää puuhun kansallispuistossa, kuinka monta puuta luulet että on vaurioitunut yhden kesän jälkeen. Todella typerää toimintaa!

– Vähän vois miettiä, miten kansallispuistossa toimitaan. Muista, että saatat olla monelle esimerkki ja nyt joku apinoi ja pian on tuo maisemapuu poikki tai muuten vahingoittunut. Vähän vastuuta ja tolkkua toimintaan.

– Noinko käyttäydytään kansallispuistossa luonnonsuojelualueella?? Häpeä.

Manninen on myöhemmin lisännut kuvan yhteyteen tekstin, jossa myöntää virheensä.

– Tietooni on kantautunut, että kuvan mänty on alueelle sekä maisemalle erittäin arvokas. Ei siis kiipeillä siinä vaan säästetään se harrastus muihin puihin, Manninen kirjoittaa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat