Miley Cyrus julkaisi näyttäviä somekuvia – fanit raivostuivat: "Tule alas sieltä puusta"

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth naimisiin! 0:48
Miley Cyrus avioitui vuonna 2018 Liam Hemsworthin kanssa.

Miley Cyrus on suututtanut faninsa kiipeilemällä puussa.

Laulaja Miley Cyrus on saanut kipakkaa palautetta faneiltaan uusien somekuviensa vuoksi. Cyrus julkaisi Instagramissa luonnon helmassa otettuja kuvia, joissa kiipeilee joosuanpuussa.

Ensimmäisessä kuvassa hän istuu puussa ja katsoo alas kameraan.

– Katselen kaikkea pikkumaista draamaa, hän kirjoittaa kuvatekstissä.


Sen jälkeen hän julkaisi toisen kuvan, jossa roikkuu toisella kädellään puusta.

Osa faneista kehui kuvia kauniiksi, mutta toiset kiirehtivät huomauttamaan, ettei herkissä puissa saa kiipeillä.

– Rakastan sinua, mutta tule alas sieltä hiton puusta. Ne eivät kestä raskasta painoa ja alustasi kertoo ihmisille, että on ok kiipeillä puihin. Luonnonpuistomme ovat tuomittuja.

– Älä kiipeä joosuanpuihin. Se on niille todella vahingollista. Julkisena esikuvana on velvollisuutesi näyttää hyvää esimerkkiä seuraajillesi, jotta voimme säilyttää nämä puut tulevillekin sukupolville.

– Miley, olet ihana, mutta älä kiipeä joosuanpuihin. Ne eivät ole tavallisia puita, ne eivät kestä painoa ja niitä sattuu. Ne tahtovat, että niitä ihaillaan, eikä niihin kiivetä.

Myös Mojaven aavikkoa suojeleva yhdistys otti kantaa asiaan. Toimitusjohtaja Geary Hund sanoi lausunnossa, että joosuanpuilla on ontot juuret ja lisäpaino voi vahingoittaa oksia.

– Pyydämme Miley Cyrusia miettimään asemaansa julkisena esikuvana ja poistamaan kuvan sosiaalisen median tileiltään opettaakseen muita ja estääkseen joosuanpuille aiheutuvat vahingot.

Cyrus ei toistaiseksi ole kommentoinut saamaansa kritiikkiä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat