Radiojuontaja Heidi Suomi koki elämänsä parhaan yllätyksen – esittelee säkenöivää kihlasormustaan

Radio Novan juontaja Heidi Suomi paljastaa Instagramissa kihlautuneensa.

Radio Novan taajuuksilta tuttu juontaja Heidi Suomi paljasti lauantaina Instagram-tilillään tulleensa iloisesti yllätetyksi kosinnalla.

Suomi julkaisi kuvan hänen ja puolisonsa nimettömissä komeilevista sormuksista sekä herkän kuvan laiturinnokasta puolisonsa kanssa.

– Elämäni paras yllätys. Rakastan sinua nyt ja aina, juontaja kirjoitti.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Heidi Suomi, 45, muistetaan ennen radiouraansa myös MTV3:n Tulosruudun ankkurina. Suomi on tuttu myös yleisurheilukentiltä, missä hänen päämatkansa oli 400 metriä. Hän nappasi päämatkaltaan Suomen mestaruudet vuosina 1994 ja 1995.

Hän on puhunut julkisuudessa avoimesti lapsettomuudestaan. Hän myönsi vuonna 2016 Marja Hintikka Livessä haaveilleensa pitkään perheestä, mutta joutui kipeimmän kautta huomaamaan, ettei haave toteutunut. Lapsettomuus on vaikuttanut myös hänen ihmissuhteisiinsa.

– Minulla on ollut kaksi pitkäaikaista ihmissuhdetta. Toisessa perhe oli ajankohtainen asia pohtia. Siinä tehtiin kaikenlaisia temppuja raskaaksi tulemisen eteen. Lopulta tulin raskaaksi mutta se päättyi keskenmenoon ja sitten myös parisuhde päättyi. Jäin yksin, Suomi kertoi ohjelmassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja