Mainos

Radio Nova uudistuu: Uudet juontajat, uutta musiikkia ja lisää tarinoita

Radio Nova aloittaa merkittävien muutosten sarjan sisältökonseptissaan.

Kanavan sisältöä lähdetään painottamaan ohjelmiin, samalla ohjelmavirran sekä soittolistojen merkitystä vähennetään, kanavan tiedotteessa kerrotaan.

Muutos merkitsee ohjelmakartan uusiutumista 16.2. alkaen.

Kanavalla keskitytään luomaan uudenlaisia, monimediallisia ohjelmakokonaisuuksia. FM-taajuuksien ohella ohjelmia ja tarinoita jaetaan verkossa, sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa tapahtumissa.

– Uskomme tarinoiden voimaan ja haluamme kertoa niitä yleisöllemme kaikissa jakelukanavissamme. Monimediallisista tarinoista ja ohjelmista voi nauttia silloin, kun itselle parhaiten sopii. Tv-tarjonnasta tuttu käyttäjäystävällisyys koskee nyt ja jatkossa myös radiota”, sisältöjohtaja Ninja Huhtamäki kertoo.

Uusia persoonia radioaalloille

Sisältöuudistus tuo Novan taajuudelle uusia juontajia. Omia uusia ohjelmiaan Novassa toimittavat mm. Marco Bjurström, Antero Mertaranta, Rita Strömmer, Ivan Puopolo, Jarkko Luoma ja Katja Ståhl. Myös tutut äänet, kuten Tuomas Enbuske, Vappu Pimiä ja Elina Kottonen jatkavat uudistetuilla ohjelmillaan. Novan aamuohjelma uudistuu myös, kun YleX:stä tutut tarinaniskijät Matti Ylönen ja Tuomas Rajala yhdistävät voimansa Minna Kuukan kanssa.

Myös kanavan musiikkifilosofia muuttuu, ja uusien ohjelmien kappalevalinnoissa pyritään painottamaan musiikin roolia tarinoiden ja tunnelmien välittäjänä.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.