Rachelille kerrottiin entisen poikaystävän kuolleen – käsittämätön totuus paljastui kaksi vuotta myöhemmin: "Jälkikäteen ajatellen se kuulostaa tyhmältä"

Australialaisnainen koki elämänsä yllätyksen, kun hän törmäsi ravintolassa ex-poikaystäväänsä, jonka oli sanottu kuolleen kaksi vuotta sitten. Mies oli hänelle velkaa 700 dollaria, kertoo Abc.net.au.

Kun Rachel oli 18-vuotias, hän alkoi seurustella 21-vuotiaan miehen kanssa. Nuorukainen oli kokkina paikallisessa pubissa, nainen kertoo Abc.net.au-sivustolle. Tarina on herättänyt kiinnostusta useissa medioissa epätavallisuutensa vuoksi.

Kun seurustelua oli takana kolme kuukautta, mies tuli kotiin baari-illan jälkeen käsi murtuneena. Koska hän ei pystynyt tekemään töitä, hän pyysi Rachelia lainaamaan 1000 dollaria, jotta hänellä olisi rahaa elämiseen.

Eron jälkeen alkoi tapahtua

Muutaman kuukauden kuluttua pariskunta päätti erota. Mies antoi Rachelille 300 dollaria takaisin lainaamastaan tonnista. Kun Rachel pyysi takaisin myös loppuja rahoja, mies meni hiljaiseksi.

Rachelille kerrottiin myös, että miehen kimppakämpästä oli alkanut kadota tavaroita. Hän jakoi asunnon ystäviensä kanssa.

– Huonekalut olivat hävinneet, sänky oli hävinnyt ja kaikki muukin. Alkuperäinen tarina oli, että hän oli mennyt vieroitushoitoon Queenslandiin.

Rachel sai tietää, että ex-kumppani oli yli 2 300 dollaria velkaa hänelle ja kavereilleen.

Tämän jälkeen yhteinen ystävä kertoi Rachelille, että ex-poikaystävä oli kuollut.

– Jälkikäteen ajatellen se kuulostaa tyhmältä, mutta minulla ei ollut mitään syytä kyseenalaistaa sitä. Jos kertoisin, että äitini olisi kuollut, et pyytäisi saada nähdä kuolintodistusta.

Entisen poikaystävän äiti oli kertonut kaikille, että poika oli murhattu, koska hän oli ollut velkaa moottoripyöräjengille. Rachel ei kyseenalaistanut uutista ja päätti surra ja siirtyä elämässä eteenpäin.

Yllättävä kohtaaminen ravintolassa

Kaksi vuotta myöhemmin Rachel oli ystävänsä kanssa syömänsä ravintolassa, jossa hän tiesi entisen poikaystävänsä veljen työskentelevän. Rachel kysyi tarjoilijalta, oliko veli töissä tänään ja sai häkellyttävän vastauksen: ”Ei, mutta hänen veljensä on."

Rachel kysyi, kenestä veljestä oli kyse. Kun hän tajusi, että kyse oli nimenomaan hänen eksästään, hän meni shokkiin.

Rachel pyysi saada tavata miehen, mutta silloin ravintolan esimies puuttui tilanteeseen ja pyysi Rachelia ystävineen poistumaan.

"Sana sanaa vastaan"

Rachel ei tiennyt mitä tehdä saadakseen rahat takaisin, joten hän päätti mennä poliisin juttusille. Virkailija kuitenkin vastasi, että tässä tilanteessa oli sana sanaa vastaan siitä, että oliko hän ikinä edes antanut miehelle rahoja vai ei.

Samana iltana Rachel sai vihaisen tekstiviestin eksänsä äidiltä. Nainen säitti Rachelia siitä, että tämä oli aiheuttanut ”kohtauksen” ravintolassa, minkä seurauksena poika oli menettänyt työnsä.

Ajan myötä Rachel luopui toivosta, että koskaan kohtaisi poikaystävänsä ja saisi rahoja takaisin.

Kohtasivat uudelleen toisessa ravintolassa

Muutaman vuoden kuluttua entisen pariskunnan tiet kohtasivat jälleen – tällä kertaa toisessa samalla alueella sijaitsevassa ravintolassa, johon mies oli mennyt töihin. Rachel yritti mennä puhumaan eksälleen.

– Katseemme kohtasivat ja näin, että hän tunnisti minut. ’Pitkästä aikaa', sanoin. ’Joo, niinpä', mies oli vastannut.

Kun Rachel kysyi rahoista, mies vastasikin, ettei tunne häntä, kielsi kaiken ja poistui nopeasti paikalta.

– Jos olisin voinut jutella hänen kanssaan kunnolla, minulla olisi ollut pari kysymystä, Rachel kertoi Abc.net.au-sivustolle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja