Christina löysi tilaamastaan meikkipaketista epäilyttävää valkoista jauhetta – yhtiö antoi hyvitystä satasella

Tyttö lähetti lahjatoiveet ilmapallolla Meksikosta – yhdysvaltalaismies ryhtyi tuumasta toimeen 1:15
Tyttö lähetti lahjatoiveensa ilman ilmapallolla Meksikosta vuonna 2018 – yhdysvaltalaismies ryhtyi tuumasta toimeen! Randy ei antanut muurin estää pienen tytön joululahjatoiveita. 

Christina, 30, tilasi satasilla meikkejä, mutta saikin postissa ripsien ja kosmetiikkatuotteiden lisäksi jotakin aivan muuta.

Meikkaaja Christina Milano halusi vain tilata uusia kosmetiikkatuotteita. Nainen sai kuitenkin paketissaan jotakin aivan muuta, kertoo New York Post.

Sephoran paketissa oli yllätys

Manhattanilla toimiva Christina, 30, oli tilannut Sephoralta yli 200 dollarilla tuotteita kotiinsa. Kun hän avasi paketin, sisältä löytyi meikkivoidepuikkojen ja tekoripsien lisäksi yhtiön työntekijän henkilökortti.

Paketissa kosmetiikkatuotteiden mukana oli pilli, jonka toinen pää oli Christinan mukaan leikattu 45 asteen kulmaan, sekä taiteltu dollarin seteli, jonka sisällä oli vaaleaa jauhetta. Christina epäilee sitä kokaiiniksi.

– Olen nähnyt sitä (kokaiinia) ja minulle on tarjottu sitä menneisyydessä, Christina sanoo.

Yhtiö pahoitteli ja antoi krediittejä

Christina kertoo olleensa kauhuissaan, koska olisi voinut joutua paketin takia ongelmiin.

– Entä, jos postissa olisi suoritettu satunnaistarkastus? Christina ihmettelee.

Hän otti yhteyttä Sephoraan kertoakseen tapauksesta ja lähetti myös kuvia löydöksistään. Yhtiö kertoi tutkivansa asiaa ja ryhtyvänsä "asiaankuuluviin toimenpiteisiin".

Christina sai myös viestin, jossa kerrottiin, ettei tuotteita "tarvitse lähettää takaisin", vaan ne voi tuhota. Christinan mukaan yhtiö myös antoi hänelle sadan dollarin edestä krediittejä, joita käyttää verkkokaupassa.

Christina ei ollut saamaansa vastaukseen täysin tyytyväinen. Hän kokee olevansa pettynyt.

– Se meni vähän niin, että (he sanoivat): "Tässä on sata dollaria, tiedäthän, älä puhu tästä", Christina kuvailee.


Christina. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yhtiö jo ryhtynyt toimiin

New York Post selvitti henkilökortin omistajan osoitteen ja vieraili siellä, mutta asunnosta löytyikin henkilö, joka kertoi olevansa henkilökortissa kuvatun naisen sisko. Väitetty sisko myös kertoi, että "pakettikortin" naisella on ollut menneisyydessä ongelmia huumeiden kanssa.

Sephora julkaisi tiedotteen, jossa kertoo, ettei suvaitse minkäänlaisia päihteitä. Se myös kertoi jo ryhtyneensä toimiin löydöksen tiimoilta. 

Christina kertoo edelleen rakastavansa yhtiön tuotteita. Tapaus ei estä häntä ostamasta niitä jatkossa.

Lue myös:

    Uusimmat