Puuma: Nämä asiat tekevät nuoresta miehestä paremman rakastajan

Seksi, yllätyksellisyys, herrasmiehen elkeet ja avoimuus. Siinä syitä siihen, miksi nuori mies on puuman mielestä parempi kuin vanha.

Hiirestä puumaksi -kirjan kirjoittanut Sari Järn seurustelee 28-vuotiaan miehen kanssa. Ikäeroa hänellä ja kumppanilla on parikymmentä vuotta.

– Seksielämä on hyvää nuoren miehen kanssa. He ottavat naisen paremmin huomioon. Kun nainenkin on vielä kypsyessään päässyt irti estoista ja oman kropan jännittämisestä, seksiä voi harrastaa ilolla, Sari kertoo.

Nuorissa miehissä viehättää myös avoimuus.

– He ovat rentoja, hauskoja ja hyvää seuraa. Kyynisyys puuttuu ja arki on yllätyksellistä. Elämänasenne on sellainen, että kaikkea ei ole vielä nähty. On kiva herätä aamulla ja lähteä tekemään erilaisia asioita, Sari kuvailee.

– Itse arvostan kumppanissani myös sitä, että hän on saanut hyvän ja perinteisen kotikasvatuksen. Antti avaa minulle ovet herrasmiehen tavoin. Oman ikäisistäni miehistä huokuu sellainen asenne, että "avaa akka ite oves".

Nuoret miehet osaavat muunkin kuin "perkeleen"

Sari suitsuttaa myös tunteiden näyttämistä.

– Naiset tuppaavat itse epäröimään, että kehtaako tässä nyt kulkea käsi kädessä ja pussailla – pitää ruveta kehtaamaan! Antilta olen oppinut, että jos haluttaa pussailla maitotölkkien vieressä, niin sitten pussaillaan. Tapelkoon siitä ketä huvittaa, Sari sanoo.

– Nuori mies myös uskaltaa itkeä. On helpompi elää sellaisen ihmisen kanssa, joka näyttää kaikenlaiset tunteet eikä vain puristele nyrkkejään tuppisuuna ja mutise perkelettä.

Jotain vaaditaan silti vanhemmalta naiseltakin: energiaa.

– Olen nukkunut vähemmän kuin nykyään vain lasten ollessa pieniä, mutta ehtiihän sitä haudassakin! Jos sen sijaan on sitä tyyppiä, että haluaa käydä sänkyyn kymmeneltä illalla, kannattaa etsiä vanhempaa kumppania, Sari kertoo.

Studio55.fi/Piia Simola

Kuvat: Antti Mentula ja Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja