Mainos

Putous-tähti Helmi-Leena Nummela muistelee ikimuistoisinta hetkeä urallaan: Repi etuhampaansa irti roolia varten

Putouksen kymmenettä kautta vahvistaa uusi näyttelijä, Helmi-Leena Nummela – tutustu tulevaan Putous-tähteen paremmin!

Hellu, Hemppi, Helde, Helmut, Helmis, Helmikkä, Hemppa, Hele, Raimo Helminen – kaksiosainen nimi tuo mukanaan paljon lempinimiä ja lähtökohtaisesti Helmi-Leena inhoaa niitä kaikkia.

Sen sijaan Helmi-Leena nauttii kesällä maanisesti marjastuksesta ja taas talvisin koko sadon syömisestä. Helmi-Leena myös vesijuoksee ja läyhää kovaan ääneen kaikki yksityisasiat ja siinä sivussa muidenkin asiat (etu- ja sukunimillä tietysti). 

Tämä nauravainen ja isolla liekillä käyvä näyttelijä nauttii asioiden laittamisesta erilaisiin rasioihin ja myöntää kierrättävänsä neuroottisesti. Yksi näyttelijätaipaleen hienoimpia hetkiä hänellä on ollut Teatterikorkean aikana napata proteesinen etuhampaansa irti ja vetää rooli ilman sitä. Tulevaisuuden unelmiin kuuluu ratkaista ilmastonmuutos ja oppia tylsyyttä, toimettomuutta ja hyviä käytöstapoja.

Uutta kymmenettä tuotantokautta tähdittää joukko uusia nimiä, mutta mukaan mahtuu muutama aiemmilta kausiltakin tuttu näyttelijä. Putouksen tulevalla kaudelle itsensä ja ammattitaitonsa peliin laittavat Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen, Timo Lavikainen, Ernest Lawson, Mikko Penttilä, Cristoffer Strandberg, Terhi Suorlahti ja Pilvi Hämäläinen.

Katso video Putouksen uusien näyttelijöiden julkistuksesta alta!

33:01

Putous MTV3-kanavalla alkaen 20. lokakuuta!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja