Pususelfie! Marja Hintikka julkaisi rakkaudentäyteisen kuvan miehensä kanssa

Äitiyslomaa viettävä juontaja Marja Hintikka söpöilee yhteiskuvassa rakkaansa kanssa.

Kolmannen lapsensa syntymän jälkeen äitiyslomaa viettävä Marja Hintikka, 38, näyttää Instagram-tilinsä perusteella olevan onnensa kukkuloilla. Marja Hintikka Live -keskusteluohjelman juontaja lisäsi ihastuttavan otoksen, jossa hän syleilee rakastaan Ile Uusivuorta järvimaisemassa.

Somassa pusukuvassa juontaja ohjeistaa seuraajiaan tarttumaan rohkeasti vastaavanlaisiin tilanteisiin. Hän vinkkaa, että älypuhelimilla saa aikaan jotain hyvääkin, kuten söpöjä pusukuvia!

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Täältä äitiysloman perukoilta haastan: aina älypuhelimia syytetään rakkauselämän näivettämisestä ja parisuhteen kommunikaation pilaamisesta, mutta hei, on älylaitteet tehneet jotain hyvääkin, nimittäin pususelfien, kaunotar hehkuttaa kuvatekstissään.

– Vai onko joku teistä pystynyt olemaan nauramatta yrittäessään saada julkaiskelpoisen otoksen rakkauden hetkestä? Nyt oikeasti, tee viikonlopun rakkauden teko ja parisuhdeteko, ota pususelfie, suosikkijuontaja jatkaa. 

– Pussaa siippaa, kaveria tai random-hoitoa. Tee se nyt! Hintikka ohjeistaa. 

Kolmen lapsen äiti on julkaissut herttaisia yhteiskuvia puolisostaan aikaisemminkin. 

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ihastuttavassa isä ja tytär -yhteiskuvassa Hintikan puoliso Uusivuori syleilee perheen tuoreinta pienokaista, 19. maaliskuuta syntynyttä prinsessaa.

Toisessa otoksessa juontajan mies poseeraa lastenvaunuja työnnellen.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hääseuralaiseni 5/5, Hintikka hehkuu.

Lue myös:

    Uusimmat