Mainos

Puolen minuutin kohtaamisella uskomaton vaikutus: Työhullu äiti muutti elämäänsä tuntemattoman vuoksi

Tuntematon perheenäiti auttoi tietämättään työkiireiden keskellä painiskelevaa äitiä nauttimaan enemmän lastensa seurasta. 

Lapset, kodinhoito ja työt pitivät kenen tahansa kiireisenä. Näiden ongelmien kanssa kamppaileva englantilainen perheenäiti Rachel Hambleton päätti kuitenkin muuttaa elämäänsä seurattuaan kymmenen vuoden ajan tuntematonta naista, joka saattoi joka aamu omia lapsiaan kouluun.

Tuntemattoman naisen ansiosta perheenäiti päätti vähentää työtuntejaan ja viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. 

Pieni pilkahdus toisen elämästä 

Hambleton kirjoitti Facebookiin kiitosviestin, jonka hän osoitti kauniille naiselle, jolla on blondit kiharat hiukset.

"Olin ennen äiti, joka kävi töissä kokoaikaisesti. Joka aamu kymmenen vuoden ajan olen ajanut Torqyaysta Shaldonin sillan yli töihin… ja lähes yhtä monena päivänä olen ajanut blondin, kiharatukkaisen kauniin naisen ohi.

Kymmenen vuotta sitten hän saattoi vanhinta lastaan esikouluun kantaen sylissään pientä lasta, samalla taluttaen kaunista noutajanpentua. Joka aamu katsoin häntä ja ihmettelin, kuinka järjestelmälliseltä hän näytti. Ja kuinka onnellisilta hänen lapsensa näyttivätkään! Jatkoin aina matkaani pala kurkussa, sillä joku muu tekisi nämä asiat omien lasteni kanssa sillä välin, kun itse olin töissä.

Tämä nainen sai minut ymmärtämään, että oikeastaan minun pitäisi tehdä vähemmän töitä ja oppia hallitsemaan elämääni hieman enemmän. Tänä aamuna, kun ajoin ohitsesi, annoit pusun tyttäresi otsalle, joka oli ennen pieni vauva, mutta nyt pikkuneiti. Myös koirasi käveli vieressäsi paljon hitaammin, ja vanhin lapsesikin kävelee jo itsekseen kouluun.

Halusin julkaista tämän siinä toivossa, että viestini tavoittaisi sinut. Haluan vain sanoa kiitos, koska sinun ansiosta päätin vähentää työtuntejani. Nyt voin viettää aamuisin aikaa kotona ja saattaa lapsiani kouluun, käydä katsomassa heidän näytelmiään ja leipoa kakkuja myyjäisiä varten. Ja mikä parasta, rakastan kaikkea tätä!

On hämmästyttävää, kuinka puolen minuutin pilkahdus jonkun toisen elämästä voi tehdä omastasi paljon nautittavampaa."

Pienelle hetkellä uskomaton vaikutus 

Facebook-kommenttien myötä salaperäisen naisen henkilöllisyys lopulta selvisi. Kävi ilmi, että myös muut asukkaat olivat huomanneet kyseisen naisen, ja hän oli inspiroinut myös muita äitejä teoillaan. Viimein viesti tavoitti myös kiitosten kohteen, Naomi-nimisen äidin, joka päätti vastata Hambletonin kiitosviestiin.

"Hei, olen se blondi kiharatukkainen nainen! Miten kaunis teksti. Olen kiitollinen siitä, että olen voinut muuttaa jonkun elämää tietämättäni. Emme käytä sosiaalista mediaa, mutta muiden ihmisten avustuksella pääsin käsiksi kirjoitukseesi.

Olen todella ihmeissäni siitä, että olet huomioinut perheemme jo niin kauan. Olen kävellyt Shaldonin siltaa vuodesta 2003 yhdessä koirani Boriksen kanssa, joka on nyt 11-vuotias. Olen saattanut kaikki viisi lastani aina kouluun, ja olet oikeassa, vanhin lapseni kävelee sinne jo itsekseen.

Tunnen uskomattoman suurta kunniaa, mutta samalla hämmennystä. Koulumatkojen kävely on välillä tuntunut siltä kuin olisin robotti, mutta tämä lyhyt kävelymatka sillan poikki on tuntunut terapialta. Kuinka siunattuja olemmekaan, että saamme elää näin kauniissa maailmassa. Otan nyt kunnian niin monen vanhemman puolesta, jotka tekevät tätä samaa asiaa joka päivä vuodesta toiseen.

Tiedän, että kaikkien elämät ovat erilaisia, ja kaikilla ei ole mahdollisuutta viettää yhtä paljon aikaa lastensa kanssa. Mutta uskon, että pienetkin yhteiset hetket tulevat säilymään niin heidän kuin meidänkin mielissämme ikuisesti. "

Milloin äiti on iloinen? Suomalaislapset kertovat videolla näkemyksensä:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.