PSG vahvisti Lionel Messin sopimuksen: "Odotan malttamattomana uuden luvun aloittamista urallani"

Lionel Messi on saapunut Pariisiin - vilkutti kannattajille lentokentän ikkunasta 0:49
Historiallinen päivä: Lionel Messi saapui tiistaina Pariisiin

Ranskalaisseura PSG vahvisti jalkapallotähti Lionel Messin sopimuksen seuran kanssa Suomen aikaa myöhään tiistaina. Sopimus on kaksivuotinen ja siinä on optio lisävuodesta. PSG ilmoitti asiasta sivustollaan.

Messi, 34, jätti 13-vuotiaasta lähtien edustamansa espanjalaisen Barcelonan, kun jatkosopimus kävi mahdottomaksi Espanjan liigan taloussääntöjen takia.

Mediatietojen mukaan Messin sopimus on vuotuiselta arvoltaan 35 miljoonaa euroa. Messi saattaa tehdä debyyttinsä PSG:n riveissä lauantaina kotiottelussa Strasbourgia vastaan.

– Odotan malttamattomana uuden luvun aloittamista urallani. Seura ja sen visiot ovat täydellisessä sopusoinnussa omien tavoitteideni kanssa, Messi kertoi seuran sivuilla.

Messi astuu PSG:n hyökkäyksessä ranskalaistähti Kylian Mbappen ja brasilialaisen taiturin Neymarin rinnalle. Neymar pelasi aikoinaan Messin kanssa Barcelonassa, ja viestitti tiistaina sosiaalisessa mediassa tekstin "Takaisin yhteen". PSG:llä riittää tähtiä myös muille pelipaikoille.

– Tiedän, kuinka lahjakkaita niin pelaajat kuin henkilökunta täällä ovat. Olen päättäväisesti rakentamassa, heidän rinnallaan, jotain suurta tälle seuralle ja sen faneille. En malta odottaa ensiaskeltani Parc des Princes -stadionin nurmella, Messi sanoi.

Messi pelaa PSG:ssä numerolla 30, paljasti video seuran Twitter-tilillä.

Lue myös:

    Uusimmat