Maailman paras, EM-kisojen paras, Real-legenda ja keskikentän luova työjohtaja: PSG hankki kesällä kaikkien aikojen ilmaisen kvartetin

Pariisilaisseuran fanit ovat odottaneet Lionel Messin saapumista jo päivien ajan lentokentällä – tältä paikalla näyttää 3:02
Pariisilaisseuran fanit ovat odottaneet Lionel Messin saapumista jo päivien ajan lentokentällä – tältä paikalla näyttää

Pariisin suurseura PSG on rakentanut viime vuosina sheikkien rahoilla itselleen melkoista tähtisikermää. Tänä kesänä PSG:n tilikonttorilla ei ole tarvinnut keskittyä supertähtien siirtokorvauksiin, mutta palkanlaskennassa on hiki virrannut - ja tulee virtaamaan.

Kun Lionel Messin sopimus lyödään lukkoon, ranskalaisseura voi kehuskella kenties kaikkien aikojen kovimmalla "ilmaisella" kvartetilla, kaiken lisäksi vielä yksi kutakin pelipaikkaa kohden. Alla neljä tähteä, jotka PSG sai hankittua ilman siirtokorvausta - mutta toki pelaajien palkka tulee olemaan kärkiluokkaa koko maailmassa.

Gianluigi Donnarumma

EM-turnauksen paras pelaaja ja Italian Euroopan mestariksi torjunut Donnarumma siiryi Pariisiin AC Milanista, jossa hän debytoi miesten edustusjoukkueen maalilla jo 16-vuotiaana syksyllä 2015.

Sergio Ramos

Pelaajat ovat yleensä tulleet ja menneet Real Madridissa, mutta Sergio Ramos on pysynyt 16 vuoden ajan - tähän asti.

Erimielisyydet seurapresidentti Florentino Perezin kanssa äityivät siihen pisteeseen, että 35-vuotiaan puolustajalegendan sopimusta ei uusittu. Kuusi vuotta kapteenina Realissa toiminut Ramos löysi uuden kodin Pariisista.

Georginio Wijnaldum

Hollantilainen keskikenttäpelaaja ei saanut riittävän isoa roolia Liverpoolissa, jossa mies viihtyi silti neljän kauden ajan. Toimii alkaneella Ranskan liigakaudella tasapainottavassa roolissa tähtien keskellä.

Lionel Messi

Tämä mies ei esittelyjä kaipaa. Miljardivelkainen Barcelona joutui ykköstähtensä kanssa kiipeliin, kun Espanjan laki olisi sallinut korkeintaan puolittaa Lionel Messin tähtitieteellisen palkan uuteen pelaajasopimukseen. Barcalla ei ollut varaa tähän puolikkaaseenkaan, joten argentiinalaishyökkääjän oli suunnattava muualle. Sopimus PSG:n kanssa tehdään joko tiistaina tai keskiviikkona.


Lue myös:

    Uusimmat