Mainos

Presidenttiparilta lahja itsenäisyyspäivänä syntyville vauvoille – näitä vauvapaketissa nähdään

Presidenttipari onnittelee kirjeellä jokaista 6.12.2017 syntyvän vauvan perhettä. Samalla perheille luovutetaan vapaaehtoisten käsityömarttojen valmistama Vauvapaketti, johon kuuluu muun muassa sukat, myssy ja lapaset.

Itsenäisyyspäivän vauvoille luvassa ovat muun muassa marttojen valmistamat sukat, myssy ja lapaset.

– Muu paketin sisältö pidetään vielä yllätyksenä paketin saaville perheille, kertoo Marttaliiton viestintäkoordinaattori Joonas Jylhä.

"Vauvapaketti on marttojen lahja tulevaisuutta rakentavalle Suomelle"

Vauvapaketin valmistaminen on suomen- ja ruotsinkielisten vapaaehtoisten käsityömarttojen yhteinen juhlavuoden ponnistus.

– Me martat olemme iloisia siitä, että marttojen kädentaitojen arvostus pääsee näin ilahduttamaan itsenäisyyspäivänä syntyviä vauvoja. Tehtävän toteuttaminen on ollut upea marttoja yhdistävä ponnistus, ja haluamme näin toivottaa kaikille vastasyntyneiden perheille hyvää juhlaa ja arkea, sanoo Uudenmaan Marttojen puheenjohtaja, kässämarttojen vetäjä ja projektia valtakunnallisesti koordinoinut Tanja Rantanen Marttaliiton tiedotteessa.

Marttojen tavoitteena on edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja arjen hallintaa. Marttapiirit järjestävät kotitalouskursseja ja luentoja, joissa opetellaan tekemään yhdessä ravitsevaa ruokaa koko perheelle.

–  Uskomme hyvän ja lapsimyönteisen arjen kuuluvan kaikille. Arjen hallinta, rytmitys, ruoanvalmistus, kodinhoito ja talousasiat ovat toiminnassamme ja neuvonnassamme keskeisiä. Martat ovat aina halunneet kulkea perheiden rinnalla ja välittää neuvoja ja tukea arkeen. Vauvapaketti on marttojen lahja tulevaisuutta rakentavalle Suomelle, toteaa Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä.

Lähde: Marttaliitto

***

0:58

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja