Mainos

Prätkäjätkä pelasti päivän – jahtasi kolaripaikalta paennutta, sai kaiken nauhalle

Moottoripyöräilijä lähti rohkeasti takaa-ajoon ja yritti suostutella kolaripaikalta paennutta autoilijaa palaamaan onnettomuuspaikalle.

Moottoripyörä-tubettaja RPSTV oli sunnuntaiajelulla, kun hän huomasi kolarin: valkoista Saturnia ajanut mies törmäsi keskellä tietä seisoneeseen Hondaan. Saturnin kuljettaja pakeni kuitenkin kolaripaikalta välittömästi, kun Honda pysähtyi tien viereen kolarin selvittämiseksi.

Moottoripyöräilijä huomasi paenneen autoilijan ja lähti ajamaan häntä takaa. Lopulta hän saavuttikin kolaripaikalta paenneen kuljettajan ja onnistui kuvamaan kamerallaan karkurin kasvot ja rekisterikilven.

Hän yritti myös turhaan suostutella kolaroinutta kuljettajaa palaamaan onnettomuuspaikalle. Moottoripyöräilijä kääntyikin takaisin onnettomuuspaikalle, jotta tilanne ei turhaan muuttuisi enää vaarallisemmaksi.

Hän kertoo kuvaamallaan videolla, että pelkäsi paenneen kuljettajan käyttäytyvän väkivaltaisesti ja kääntyi siksi pois tilanteesta.

Rohkea moottoripyöräilijä pelasti kuitenkin Hondalla ajaneen päivän, sillä paenneen kuljettajan tiedot helpottivat vakuutusyhtiön kanssa asioimista kolarin jälkeen.

Lähde: Mashable


---

1:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.