Potkut saaneet Yö-muusikot avautuvat rajusti: "Sisälläni nousi hirveä raivo"

Potkut saaneet muusikot:"Yö ei ollut demokraattinen kokoonpano" 7:17

Suosikkiyhtye Yön nokkamies Olli Lindholm jakoi potkuja loppuvuodesta. Jay Lewis ja Daffy Terävä avasivat tapahtumia MTV:n haastattelussa.

Yö-yhtyeen kitaristi Jay Lewis ja basisti Daffy Terävä joutuivat jättämään bändin yllättäen viime joulukuussa. Lewis ehti soittaa yhtyeen riveissä lähes 18 vuotta ja Terävä reippaat 16 vuotta.

Potkuista päätti yhtyeen nokkamies Olli Lindholm, joka ilmoitti asiasta Terävälle puhelimitse ja Lewisille tekstiviestillä.

Lewis ja Terävä kertovat, etteivät he saaneet sen kummempaa selitystä potkuille.

– Siinä luki vain, ettei hän voi nousta enää kanssani lavalle. Että se oli siinä, kiitos kaikesta. En tiedä yhtään, mistä oli kyse, Lewis puuskahtaa.

– Vastasin viestiin, koska tietysti sisälläni nousi hirveä raivo, että mitä hittoa. Ei sieltä pahemmin tullut enää vastauksia, muutamilla sanoilla.

Lewis on todennut haastatteluissa, että tilanne on erittäin ikävä siitäkin huolimatta, ettei Yö ollut erityisen demokraattinen kokoonpano. Hän kuvailee yhtyeen ilmapiiriä ahdistavaksi.

– Psykologisesti se alkaa vaikuttaa sinuun, kun et saa päättää yhtään mistään. Joku muu päättää kaiken puolestasi ja joudut nöyrtymään siihen.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan videolta jutun yläosasta! 

Lue myös:

    Uusimmat