Mainos

Poliisin tärkeä neuvo vanhemmille: Tee lapsillesi näin ennen huvipuistoon menoa

Poliisin julkaisemassa Facebook-statuksessa neuvotaan vanhempia siinä, kuinka lapsen turvallisuutta voidaan parantaa isoissa väkijoukoissa liikuttaessa. 

Monen lapsiperheen kesälomaan kuuluu vierailuja huvipuistoon, eläintarhoihin ja erilaisiin tapahtumiin. Uusi ympäristö ja ihmispaljous aiheuttavat omat huolensa. Innoissaan oleva lapsi voi helposti kadota vanhempien näköpiiristä, vaikka he kuinka katsoisivat jälkikasvun perään.

Kalifornian poliisi on julkaissut Facebookissa käytännöllisen vinkin, jonka avulla vanhemmat ja lapset voidaan saattaa helposti yhteen katoamistilanteissa.

Numero käteen ja kuva talteen

Poliisi kehottaa kirjoittamaan lapsen käteen puhelinnumeron, josta vanhemman tai huoltajan tavoittaa varmasti. Suihkuta numeron päälle apteekista saatavaa nestemäistä suihkelaastaria, jolloin numero pysyy taatusti paikallaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisi kehottaa vanhempia myös ottamaan lapsistaan tuoreet kuvat ennen huvipuistoon tai muuhun kohteeseen menoa, jolloin lapsen ulkonäkö ja sen hetkinen vaatetus saadaan tarvittaessa tarkistettua.

Video: Milloin äitiä pitää lasten mielestä totella? Katso video.


Lähde: Expressen 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.