Poliisilta lisätietoja Vantaan Kuusijärven tapon yrityksestä: kaikki osalliset ovat alaikäisiä – rannalla sattunut pahoinpitely ei liity tapaukseen

Maanantainen tapon yritys Kuusijärvellä kauhistuttaa: Näin Vantaan suosituimman uimapaikan turvallisuus tulee tiukentumaan 4:56
Video kertoo: Näin uimarannanrannan turvallisuutta tiukennetaan tapauksen jälkeen

Vantaalla Kuusijärven uimarannan tapahtumien tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Nuori uimari meinasi hukkua viime maanantaina laiturin alle.

Viikko sitten sattuneessa tapauksessa joukko nuoria ahdisti alle 15-vuotiaan nuoren laiturin alle ja pomppi tämän jälkeen laiturin päällä.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on kuultu jo useita osallisia. Tässä vaiheessa kaikki poliisin tiedossa olevat osalliset ovat alle 18-vuotiaita.

– Esitutkinta on vielä kesken ja sen turvaamiseksi poliisi ei toistaiseksi tiedota tapauksesta enempää. Tapauksesta tiedotetaan mahdollisesti lisää tutkinnan edetessä, poliisin tiedotteessa sanotaan.

Kuusijärvellä myöhemmin samana iltana tapahtunut pahoinpitely ei liity laituritapaukseen, vaan sitä tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa erillisenä tapauksena.

Poliisin tietojen mukaan kyseessä ei ole joukkotappelu, toisin kuin julkisuudessa on kerrottu. Tapahtumien kulku on esitutkinnassa pääpiirteissään selvitetty, poliisi tiedottaa.

Lue myös:

    Uusimmat