IL: Kuusijärven uimarannalla tapahtui joukkotappelu vain hetki epäillyn hukuttamisyrityksen jälkeen

4:56
Katso video: Maanantainen tapon yritys Kuusijärvellä kauhistuttaa: Näin Vantaan suosituimman uimapaikan turvallisuus tulee tiukentumaan.

Vantaan Kuusijärven uimarannalla tapahtui maanantai-iltana nuorisojoukkion tekemä pahoinpitely vain hetkeä myöhemmin, kun samaisella rannalla oli tapahtunut epäilty tapon yritys, kertoo Iltalehti.

Tapon yrityksessä nuorisojoukko oli painanut 15-vuotiaan ensin veden alle ja uhri pakeni lopulta laiturin alle. Joukko nuoria oli lopuksi pomppinut laiturin päällä.

Poliisi epäilee, että laiturin päällä olleet nuoret olisivat pyrkineet siihen, ettei vedessä oleva nuori pääsisi pois laiturin alta. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Tapaus sattui 20-21 välillä illalla.

Noin tuntia myöhemmin sattuneessa tapauksessa nuorisojoukkio oli Iltalehden mukaan käynyt päihtyneen miehen kimppuun.

Poliisi vahvistaa Iltalehdelle tapahtuneen. IL:n mukaan silminnäkijätiedot kertovat, että tilanteessa 30-40 hengen porukka kävi ”hölmön kommentin” sanoneen miehen kimppuun ja löi sekä potki tätä.

– Ei voida vielä varmuudella ottaa kantaa tapahtumien liittymisestä toisiinsa, mutta tässä vaiheessa ei voida myöskään poissulkea sitä mahdollisuutta, tutkinnanjohtaja Leif Malmberg kertoo Iltalehdelle.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja