Poliisi tutkii järkyttävää tempausta Vantaalla – nuorisojoukko ahdisti ikätoverin laiturin alle ja pomppi päällä

3:45
MTV Uutiset Live selvensi julman välikohtauksen taustoja lähetyksessään.

Vantaalla Kuusijärven uimarannalla koettiin maanantaina illalla kello 20 ja 21 välisenä aikana uhkaava tilanne, poliisi tiedottaa.

Joukko nuoria ahdisti alle 15-vuotiaan nuoren laiturin alle ja pomppi sitten laiturin päällä.

Poliisin selvitysten mukaan nuori oli painettu ensin veden alle. Hän oli kuitenkin päässyt pakoon ja paennut laiturin alle, jonka päällä nuorisojoukko alkoi sittemmin pomppia.

Poliisi epäilee, että laiturin päällä olleet nuoret olisivat pyrkineet siihen, ettei vedessä oleva nuori pääsisi pois laiturin alta. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

– Alustavissa puhutuksissa on käynyt ilmi, että nuoret olivat lopettaneet vasta, kun ulkopuolinen oli huutanut heille ja käskenyt heitä lopettaa. Laiturin alla olleen nuoren voimat olivat tässä vaiheessa jo aivan lopussa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja komisario Nils Majewski Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta tiedotteessa.

Poliisi kaipaa vihjeitä

Majewski kertoo MTV Uutisille, että tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi joutuu olemaan tutkinnan tiimoilta vaitonainen. Hän ei kommentoi, kuinka suuri nuorisojoukko on kyseessä ja ovatko kaikki asianosaiset alaikäisiä.

Poliisi pitää omana tietonaan myös sen, kuka soitti hätäkeskukseen.

Tapauksen tutkinta jatkuu kuulusteluilla, joita poliisi on tehnyt jo kuluvan viikonkin aikana.

Poliisi pyytää kaikkia silminnäkijöitä ja tapauksesta tietäviä olemaan yhteydessä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen vihjepuhelinnumeroon 0295 413 636 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

5:25
Katso videolta, miltä ranta ja laituri näyttävät. Vierailimme Kuusijärven uimarannalla ennen juhannusta keskustelemassa hukkumisista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja