Poliisi vahvisti: Heroiini näytteli roolia Peaches Geldofin kuolemassa

Poliisi on vahvistanut huumeilla olleen osuutta Peaches Geldofin kuolemaan.

Bob Geldofin 25-vuotias Peaches-tytär menehtyi yllättäen huhtikuussa. Kahden lapsen äiti löydettiin kuolleena kotoaan. Poliisi uskoi aluksi, että kyseessä on luonnollinen kuolema, sillä tähden kotoa ei löytynyt itsemurhaviestiä tai huumeita.

Torstaina 1. toukokuuta brittilehti The Times paljasti Peaches Geldofin kuolleen heroiinin yliannostukseen, aivan kuten äitinsä Paula Yates. Poliisi vahvisti tiedon myöhemmin.

– Tuloksissa näkyi merkkejä äskettäisestä heroiinin käytöstä. Se on todennäköisesti näytellyt roolia hänen kuolemassaan, poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa Hello-lehden mukaan.

Lyhyen tiedotustilaisuuden aikana poliisi kertoi myös, että Peachesin löysi kuolleena hänen aviomiehensä Tomas Cohen. Kotona Peachesin kanssa oli vajaan vuoden ikäinen Phaedra-poika, jonka Cohenin isä oli tuonut aiemmin äidilleen.

Peaches Geldof oli aiemmin tunnettu rankasta juhlimisestaan, johon kuuluivat myös huumeet ja alkoholi. Peaches on sittemmin kertonut, että hänen äitinsä kohtalo esti joutumasta huumekierteeseen.

Viimeiseksi jääneessä kolumnissaan Peaches kirjoitti joutuneensa entisten ystäviensä hylkäämäksi äitiyden takia. Siitä huolimatta hän ylisti perhettään ja kertoi äitiyden olevan parasta elämässään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja