Poliisi selvittää Hesburgerin ranskalaisista löytyneiden neulojen tarinaa – rikoskomisario hämmästelee: "Kyllähän se kummallinen lähtökohta on"

IL: Perheen järkyttävä yllätys Hesburgerissa – lasten ranskalaisiin oli piilotettu parsinneuloja 0:23

Lahtelaisessa Hesburgerissa myydyistä ranskalaisista löydettiin maanantaina neuloja. Poliisi selvittää nyt, mistä on kyse. Hämeen poliisin rikoskomisario pitää tapausta eriskummallisena.

Löydöksen teki Hesburger Salpausselkä -ravintolassa asioinut kolmehenkinen perhe, jonka mukaan viisisenttiset neulat oli piilotettu ranskalaisten sisään. Asiasta uutisoi eilen Iltalehti, jonka mukaan poliisi ei ollut vielä tuolloin saanut asiasta tutkintapyyntöä.

Sittemmin tapaus on tullut myös Hämeen poliisin tietoon. Rikoskomisario Markku Vornanen kertoo, että poliisi aikoo vielä kuluvan viikon aikana kuulla tapauksen asianosaisia ja päättää sitten, miten asiassa edetään.

Rikoskomisario pitää tapausta erikoisena.

– Kyllähän se kummallinen lähtökohta on, mutta selvitellään.

– Mahdolliset rikosnimikkeet tarkentuvat sitten, kun henkilöitä on saatu kuultua.

"Katsotaan, mitä kuulemisissa selviää"

Toistaiseksi Vornanen ei osaa arvioida, mikä tai mitkä rikosnimikkeet tapauksessa voisivat tulla kyseeseen. Hän on muutenkin varovainen ottamaan kantaa tapaukseen.

– Katsotaan, mitä kuulemisissa selviää.  

Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos kommentoi tapausta MTV Uutisille eilen. Hänen mukaansa yritys on selvittänyt tapausta sen jälkeen, kun neulalöydöstä on tehty reklamaatio. 

– Kaikki myymämme ranskalaiset perunat esimerkiksi kulkevat tehtaalla metallinpaljastimen läpi. Selvitystemme perusteella näyttää vahvasti siltä, että neulat ovat päätyneet tuotteeseen vasta myyntitapahtuman jälkeen, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat