Poliisi pyytää apua: Tunnetko tällaisen punaisen auton kuljettajan?

Poliisi jatkaa vuonna 2010 Porissa kadonneen Johanna Hautamäen tapauksen tutkintaa, ja pyytää tietoja erityisesti Lyttyläntiellä liikkuneesta punaisesta henkilöautosta.

Esitutkinnassa saatujen tietojen mukaan Johanna Hautamäki on nähty iltayhdeksän aikaan katoamispäivänä 14. toukokuuta 2010 kävelemässä Porin Lyttyläntietä kohti Porin keskustaa.

Pian tämän jälkeen Lyttyläntiellä on nähty ajamassa punainen tai viininpunainen henkilöauto, joka on mahdollisesti 1980-luvun Honda Prelude.

Poliisi pyytää nyt kyseisen auton kuljettajaa tai tämän tuntevia henkilöitä olemaan yhteydessä poliisiin.

Hautamäen tapausta tutkitaan tällä hetkellä tappona.

Hän on ollut katoamispäivänä puhelimitse yhteydessä useisiin ihmisiin, joista monet poliisi on jo tavoittanut.

Poliisi pyytää Hautamäkeen yhteydessä olleita olemaan poliisiin yhteydessä, jos eivät ole olleet poliisin kanssa tekemisissä esitutkinnan viimeisimpien käänteiden aikana alkuvuonna 2024. Sama pyyntö koskee heitä, jotka kertoivat havainnoistaan katoamisen jälkeen.

Yhteydenotot pyydetään joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655. Näihin yhteystietoihin voi edelleen myös ilmoittaa muita Hautamäen katoamiseen mahdollisesti liittyviä havaintoja tai tietoja.

Lue myös:

    Uusimmat