Mainos

Poliisi perhesurmasta: Bulevardilla asui tuiki tavallinen perhe

Poliisi jatkaa edelleen Helsingin perhesurman selvittämistä. Poliisilla on epäilyksensä motiivista, mutta poliisi on luvannut tiedottaa asiasta lisää huomenna.

Tutkinnanjohtaja Ritva Elomaa sanoo, että näillä näkymin esimerkiksi taloudelliset motiivit voidaan laskea pois.

Perhesurmasta epäilty, noin 40-vuotias mies oli koulutukseltaan tekniikan tohtori, joka työskenteli tutkimusinsinöörinä isossa yrityksessä ja sittemmin tutkijana yliopistossa. Myöhemmin hän oli johtaja ja yrittäjä.

Kolmesta murhasta epäillyllä miehellä oli Ilta-Sanomien mukaan kaikki ulkoisesti kunnossa. Iltalehden mukaan pariskunta meni naimisiin kolme vuotta sitten ja poliisin tietojen mukaan avioeroa ei ollut vireillä sekä suunnitteilla.

Poliisin mukaan kyseessä oli tuiki tavallinen suomalainen perhe.

– He eivät olleet poliisille mitenkään tuttuja eikä heillä ollut minkäänlaisia rajuja riitoja, Elomaa kertoo Iltalehdelle.

Helsingin käräjäoikeuden kanslian mukaan miehen nimellä ei löydy oikeustapauksia menneiltä vuosilta.

Muuttolaatikoita parvekkeella

Perhesurma tapahtui Helsingin Bulevardilla perjantaina. Poliisin epäilyksen mukaan mies surmasi vaimonsa sekä kaksi lastaan, jonka jälkeen hän teki ilmeisesti itsemurhan ajamalla rekan eteen.

Iltalehden mukaan perheen tilasta ei voitu etukäteen päätellä mitään, sillä perheen oli tarkoitus muuttaa uuteen asuntoon tällä viikolla. Muuttoa oli ehditty jo valmistella, sillä perheen asunnon parvekkeella oli viikonloppuna punaisia muuttolaatikoita.

Perhesurma on luonnollisesti järkyttänyt lähiomaisia. Surmatun naisen isä on ollut sekaisin tapahtuneesta.

– Äsken minulla oli lapsenlapsia, nyt ei ole yhtään. Olen sanaton. Suuri murhenäytelmä on sattunut. Tieto tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ja varmaankin tästä riittää juttua ja ihmettelyä laajemmaltikin. Pyydän esirukousta. Ja oikein runsain mitoin perheeni puolesta, surmatun naisen isä kirjoitti Kotimaa24-blogissaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.