Mainos

Poliisi: Oriveden ammuskelusta epäillyllä kolme asetta

Poliisin mukaan Oriveden epäillyllä ampujalla oli lupa kolmeen aseeseen. Tämän päivän ammuskeluissa on käytetty kahta eri asetta.

Poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa, että 1989 syntyneellä miehellä on luvat kivääriin, haulikkoon ja pienoiskivääriin. Luvat on myönnetty metsästystarkoituksen perusteella.

Mies ampui tänään ensiksi toimistorakennuksessa miestä käteen. Tämän jälkeen hän meni Oriveden yhteiskoululle ja ampui luokkahuoneen oven läpi luokkaan. Poliisi saapui koululle hälytyksen saatuaan. Mies tuli ulos koulurakennuksesta ja antautui poliisin kehotuksesta ilman vastarintaa.

Ammuskelun kohteena olleessa luokassa oli tapahtuman aikaan 14 oppilasta ja opettaja. Poliisi ei kommentoi, oliko epäilty koulun entinen oppilas. Koulun oppilaille on järjestetty debriefing-tilaisuus.

Aamulehden tietojen mukaan koululuokassa olisi ollut pojan entinen tyttöystävä. Toimistorakennuksessa käteen ammuttu mies puolestaan on tiettävästi ex-tyttöystävän isä.

Poliisi kuulustelee miestä parhaillaan. Rikosnimikkeinä on tapon yritys ja vaaran aiheuttaminen. Mies on aiemmin ollut asianomaisena yhdessä rikosilmoituksessa, mutta ei kuitenkaan rikoksesta epäiltynä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.