Mainos

Poliisi: Oriveden ampumatapauksilla yhteyksiä

Pirkanmaan poliisilaitoksen mukaan Oriveden koululla tapahtuneessa ampumatapauksessa ja aiemmin aamulla Orivedellä Ahteentiellä sijaitsevassa toimistossa tapahtuneessa ammuskelussa on yhteys.

Ahteentien toimistolla miestä ammuttiin käteen hieman puoli kymmenen jälkeen aamulla. Hiukan myöhemmin tuli ilmoitus Oriveden yhteiskoulusta, jossa epäilty oli ampunut luokkahuoneen ovea käytävältä. Luokassa oli sisällä 14 oppilasta ja opettaja.

- Tämä kouluammuskelu on kytketty aikaisempaan ampumistapaukseen, jossa vuonna 1962 syntynyt mieshenkilö on loukkaantunut, rikoskomisario Jari Kinnunen vahvistaa MTV3 Uutisille.

Kinnusen mukaan varmistettu tieto on peräisin toimistolta selvinneistä tutkimuksista. Hän ei kuitenkaan ota kantaa siihen, onko ampuja ja uhri nähty toimistolla yhdessä.

Ylen mukaan opettaja olisi taltuttanut ammuskelijan Orivedellä sattuneessa kouluammuskelussa. Pirkanmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Jari Kinnunen ei vahvista väitettä.

- Meillä ei ole siitä tietoa, hän vastaa MTV3 Uutisille.

- Nämä spekulaatiot ovat tulleet muuta kautta kuin viranomaistiedotteista. Se aiheuttaa yleensä tätä sekavuutta erityisesti tässä alkuvaiheissa koska media tuntuu kilpailevan tämmöisistä tilaisuuksista, ja siitä seuraa väärä tiedottamista.

Poliisin mukaan ampuja on ollut "hyvin hyvin vähän tekemisissä poliisin kanssa".

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.