Poliisi kuvattiin vierailemassa Will Smithin kotona muutama päivä Oscar-gaalassa tapahtuneen välikohtauksen jälkeen

Splash News kuvasi Los Angelesin sheriffin Will Smithin perheen kartanon porteilla tiistaina.

Los Angelesin sheriffi nähtiin vierailemassa näyttelijä Will Smithin kotona kaksi päivää sen jälkeen, kun tämä oli motannut koomikko Chris Rockia kasvoihin Oscar-gaalan lavalla. Asiasta uutisoi muun muassa Page Six.

Page Sixin mukaan Splash News ikuisti sheriffin merkityn partioauton Smithin Los Angelesin Calabasasissa sijaitsevan kartanon porteilla tiistaina noin kello 14.40.

Los Angelesin piirikunnan sheriffiosaston tiedottaja Lizette Salcon kertoi Page Sixille poliisin saapuneen Smithin asunnolle saatuaan ilmoituksen naapuruston yllä lentävästä drone-lennokista. Sitä, kuka ilmoituksen teki, ei vahvistettu.

Yksikkö lähetettiin Salconin mukaan paikalle, jotta se voisi paikantaa dronen ja selvittää, oliko asialla paparazzi, vai joku muu.

– Mutta kun (sheriffit) saapuivat paikalle, he eivät pystyneet paikantamaan dronea. Se oli jo poistunut alueelta, hän jatkoi.

Oscar-gaalassa nähty välikohtaus sai alkunsa, kun ehdokkuuksia luetellut Rock vitsaili Smithin vaimo Jada Pinkett Smithin ajellusta päästä verraten sitä hiustyyliin, joka näyttelijä Demi Moorella nähdään vuonna 1997 julkaistussa Sotilas Jane -elokuvassa.

Jada Pinkett Smith sairastaa hiustenlähtöä aiheuttavaa alopeciaa, jonka vuoksi tämä on ajellut päänsä. Rock sanoi, ettei malta odottaa näkevänsä Jada Pinkett Smithin tähdittävän Sotilas Jane -elokuvan jatko-osaa.

Tästä suivaantuneena Smith asteli lavalle ja löi Rockia.

– Pidä vaimoni nimi poissa suustasi, Smith huusi kirosanojen saattelemana.

Syytteet vai ei?

Vaikka Rock on päättänyt olla nostamatta tapauksesta syytteitä, ovat monet pohtineet, voisiko Smith silti joutua oikeudellisiin seuraamuksiin käytyään käsiksi koomikkoon.

– (Los Angelesin) kaupungin asianajaja voisi nostaa syytteet todisteiden perusteella ilman, että hän välttämättä kääntyisi uhrin puoleen, Los Angelesin piirikunnan syyttäjänä vuosina 2000–2012 toiminut Steve Cooley kertoi New York Postille.

– Uhri ei voi hallita sitä, tuleeko syyttäjän nostaa syyte, hän jatkoi.

Cooleyn mukaan tapauksesta voi ja tulisi nostaa syytteet, sillä kyse ei hänen mukaansa ole vain Smithin ja Rockin välisestä rikosasiasta, vaan rikos kohdistui Kalifornian osavaltioon.

– Los Angelesin poliisilaitoksen ja kaupungin asianajajan ei pitäisi sulkea silmiään ilmeiseltä ja helposti todistettavissa olevalta rikokselta, Cooley sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat