Will Smithin lyömäksi Oscar-gaalassa joutunut Chris Rock kieltäytyi tekemästä tapauksesta rikosilmoitusta

Chris Rock ei aio jättää poliisille ilmoitusta Will Smithin lyöntiä koskien.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetyssä Oscar-gaalassa nähtiin erikoinen välikohtaus, kun parhaan miespääosan palkinnon voittanut näyttelijä Will Smith löi gaalassa ehdokkaita luetellutta  Chris Rockia kasvoihin.

Los Angelesin poliisilaitos on vahvistanut Varietylle, että Rock on kieltäytynyt tekemästä tapahtuneesta rikosilmoitusta. Poliisin julkaisemasta lausunnosta käy ilmi, että se on tietoinen Oscar-gaalassa tapahtuneesta välikohtauksesta, ja että jos Rock haluaa viedä asian myöhemmin eteenpäin, aikoo poliisi aloittaa tutkimukset.

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun Rock vitsaili Smithin vaimo Jada Pinkett Smithin ajellusta päästä verraten sitä hiustyyliin, joka näyttelijä Demi Moorella nähdään  vuonna 1997 julkaistussa Sotilas Jane -elokuvassa.

Kuvassa Demi Moore Sotilas Jane -elokuvassa. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rock sanoi, ettei malta odottaa näkevänsä Jada Pinkett Smithin tähdittävän Sotilas Jane -elokuvan jatko-osaa.

Tästä suivaantuneena Smith asteli lavalle ja löi Rockia.

– Pidä vaimoni nimi poissa suustasi, Smith huusi kirosanojen saattelemana.

Jada Pinkett Smith kertoi viime vuonna ajelleensa päänsä alopecian vuoksi. Smithin sairastama alopecia areata eli pälvikalju on autoimmuunitauti, joka aiheuttaa nopeaa läiskikästä hiustenlähtöä ja kaljuuntumista, kertoo Terveyskirjasto. Sivuston mukaan alopeciaa sairastavan elimistö reagoi karvatupen rakenteita vastaan.

Juttua korjattu 28.3. klo 17.01: Artikkeliin korjattu, ettei Chris Rock juontanut Oscar-gaalaa, vaan luetteli siellä ehdokkaita.

Lue myös:

    Uusimmat