Poliisi jatkaa Turun puukotuksen esitutkintaa – 14-vuotias uhri ei ole hengenvaarallisessa tilassa

0:45

Poliisi jatkaa Turussa sunnuntaina iltapäivällä tapahtuneen puukotuksen selvittämistä. Väkivallanteossa 14-vuotias uhri sai vakavia vammoja.

Poliisin tietojen mukaan puukotettu ei ole hengenvaarallisessa tilassa.

– Ensitietojen mukaan puukotus olisi tapahtunut Kauppiaskadulla, mutta tekopaikaksi on tarkentunut Puolalanpuisto. Poliisi on suorittanut maanantaina kuulusteluja ja selvittää tapahtumien kulkua. Kaikki osalliset ovat poliisin tiedossa, tiedotteessa kerrotaan.

Poliisi painottaa tiedotteessa, että teosta ei ole aiheutunut vaaraa sivullisille, eikä se liity esimerkiksi tapahtumapaikan läheisiin kouluihin.

– Tapausta tutkittiin alustavasti tapon yrityksenä ja törkeänä ryöstönä. Esitutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa poliisi ei vielä kommentoi tai tarkenna tapauksen rikosnimikkeitä, jotka mahdollisesti vielä muuttuvat.

Sunnuntaina poliisi kertoi tiedotteessaan tavoittaneensa 14-vuotiaan epäillyn päätekijän sekä hänen seurassaan liikkuneet 15- ja 16-vuotiaat tapahtuma-alueen lähistöltä. Poliisi kertoi myös ottaneensa kaksi henkilöä kiinni epäiltynä puukotuksesta.

Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi asiaa tarkemmin ja tiedottaa asiasta lisää, kun se on esitutkinnallisesti mahdollista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja