Mainos

Poliisi: Clevelandin sieppaustalosta löytynyt lapsi on 6-vuotias tyttö

Clevelandin poliisi on kertonut, että kolmen naisen sieppauksesta epäiltyjen talosta löytynyt lapsi on kuusivuotias tyttö.

Poliisin mukaan lapsi on talossa siepattuna pidetyn Amanda Berryn tytär. Tutkimuksissa ei ole vielä selvinnyt, kuka on tytön isä.

Talosta löytyneet naiset, Amanda Berry, Gina DeJesus sekä Michele Knight, ehtivät olla siepattuina kukin noin kymmenen vuotta. Viranomaisten mukaan asunnosta, jossa naisia säilytettiin, ei oltu tehty tänä aikana kertaakaan rikosilmoituksia tai muita valituksia.

Asunnon omistajaa Ariel Castroa oli kerran tavoiteltu asunnosta kuulusteluja varten, liittyen tämän työssä sattuneeseen tapaukseen. Koulubussia kuljettava Castro oli unohtanut kerran vahingossa yhden lapsen linja-autoonsa lounastaukonsa ajaksi. Castroa ei oltu kuitenkaan tavoitettu tämän kotoa. Hän oli käynyt tapauksen johdosta muuten kuultavana, eikä asiassa nostettu syytteitä.

"Todellinen sankari on Amanda"

Clevelandin apulaispoliisipäällikkö Ed Tomba korosti naisten sieppausten ratkeamisessa Berryn roolia, joka oli murtautunut ulos talosta.

– Todellinen sankari tässä on Amanda. Ilman häntä yksikään meistä ei olisi täällä tänään, Tomba totesi tiedotustilaisuudessa.

Tomban mukaan talon tapahtumien selviäminen on sieltä pelastettujen kolmen naisen varassa.

– Toivottavasti he kertovat, he olivat ainoat ihmiset siellä epäiltyjen kanssa ja tietävät mitä siellä tapahtui.

Poliisi on päässyt kuulemaan naisia vasta alustavasti.

Tapauksen johdosta on pidätetty kolme veljestä, 52-vuotias Ariel Castro, 54-vuotias Pedro Castro sekä 50-vuotias Oneil Castro.

– Uskomme, että meillä on oikeat syylliset.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.