Mainos

Clevelandin sieppaus: "Naapuritalosta pyrki joku nainen hullun lailla pois"

Charles Ramsey oli ensimmäisiä henkilöitä, joille valkeni Clevelandissa vuosia siepattuina olleiden naisten kohtalo.

Ramsey oli ollut syömässä kotitalonsa kuistilla, kun hän huomasi omien sanojensa mukaan naisen "joka pyrki hullun lailla ulos" naapuritalosta. Ramseyn mukaan hän ja muutama muu olivat menneet potkimaan oven alaosan rikki, jolloin nainen oli päässyt ulos talosta. Tämän jälkeen nainen oli pyytänyt heitä soittamaan hätänumeroon.

Hätäkeskukseen soittanut Ramsey kuulostaa puhelunsa alkuun hyvinkin hämmentyneeltä:

– Hei kuules, tulin juuri McDonald’sista ja olin kuistillani syömässä. Sitten tämä nainen yrittää murtautua ulos naapuritalosta. Kadulla on juuri nyt iso joukko ihmisiä ja he kyselevät ”Mikä on vikana, mikä hätänä?” Hän vastaa, että nämä (sensuroitu) ovat pitäneet minua ja tytärtäni siepattuina. Hän kertoi olevansa Amanda Berry. En tiedä kuka hän on, olen muuttanut tänne äskettäin.

Keskus joutuu pyytämään miestä rauhoittumaan useaan kertaan puhelun aikana. Hätäkeskuksesta kysyttiin myös, kaipaako Berry ambulanssin apua.

– Hän tarvitsee kaikkea, mutta hän on paniikissa. Ilmeisesti hän on ollut siepattuna, joten pistäpä itsesi hänen asemaansa, Ramsey totesi puhelunsa aikana.

Berry oli tapahtuman aikana kertonut myös muista taloissa olleista.

– Se tyttö, Amanda kertoi poliisille, että talossa on muitakin tyttöjä. Joten he menivät sinne. Ja se mitä sieltä löytyi oli hämmästyttävää, Ramsey kertoi myöhemmin haastattelussa.

Sieppaajassa "ei mitään erityistä – ennen tätä päivää"

Ramseyn mukaan naisia talossaan siepattuina pitäneessä miehessä ei ollut ”mitään erityistä”. Ramsey kertoi jopa grillailleensa yhdessä tämän kanssa.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että se tyttö oli siellä talossa. Tai että kukaan muukaan olisi siellä vastoin tahtoaan. Koska se tyyppi vaan tuli pihalle, leikki koiriensa kanssa, korjaili autoaan ja moottoripyöriään ja sitten meni takaisin taloon. Hän on semmoinen tyyppi, jota vilkaiset, mutta sitten käännyt katsomasta, koska hän ei tee mitään muuta kuin normaaleja juttuja. Tajuatko mitä tarkoitan? Hänessä ei ole mitään erityistä. Tai no, ei ollut ainakaan ennen tätä päivää.

(MTV3 - EBU - APTN)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja