Mainos

Pokémon Go’n seuraava päivitys muuttaa pelaamista merkittävästi? Näin huhutaan

Pelinkehittäjä Niantic kertoi vastikään Facebook-sivullaan, että peliin olisi kehitteillä useita uusia ominaisuuksia.

Mobiilipeli Pokémon Go’n kiinnostuksen huippu on ilmeisesti jo nähty, mutta pelaajia kuitenkin riittää. Tuoreimpien huhujen mukaan peliin olisi tiedossa merkittäviä uudistuksia, jotka saattaisivat todella tehdä pelaamisesta entistä innostavampaa.

Tärkeimpänä mullistuksena on ylipäätään pelaajia yhdistävät ominaisuudet. Pokémonien metsästämisessä pelaajien välinen sosiaalinen kanssakäyminen on jo tuttua, mutta viimeisten huhujen mukaan peli vaatisi jatkossa entistä enemmän yhteistyötä pelaajien kesken.

1. Pokémoneja voi vaihtaa

Vaikuttaisi siltä, että pokémoneja voisi seuraavien päivitysten jälkeen vaihtaa kavereiden kanssa, raportoivat Reddit-käyttäjät.

2. Suosikki-pokémon seuraa seikkailuissa

Huhujen mukaan tulevaisuudessa pelaaja voi valita itselleen kaveri-pokémonin, joka seuraa pelaajaa. Pokémon voi myös kulkiessaan kehittyä nappaamalla pelin Candyja.

3. Incense saa uuden merkityksen

Incensen tarkoitus pelissä on houkutella pokémoneja määriteltyihin paikkoihin, jotta pelaajat pystyvät niitä nappaamaan. Niantic saattaa kuitenkin muuttaa peliä seuraavaksi siten, että pelaajat voivat käyttää incensejä houkuttelemaan tietynlaisia pokémoneja. Redditissä huhutaan, että pelaajat voisivat esimerkiksi houkutella ainoastaan vesi- tai jääpokémoneja.

4. Harvinaisten pokémonien nappaaminen helpottuu?

Pelinkehittäjä Niantic on vihjaissut, että peliin olisi tulossa yhteispelaamiseen kannustava ominaisuus, jolla onnistuisi harvinaisten pokémonien nappaaminen. Yhteispelaamista voisivat olla esimerkiksi pelissä järjestettävät tapahtumat.

5. Pokémonien metsästäminen vieläkin aidompaa

Huhujen mukaan Pokémon Go’ta voisi pian pelata myös virtuaalitodellisuudessa Google Cardboard -lasien avulla. Virtuaalimonstereiden metsästäminen saattaisikin tulla vieläkin lähemmäs omaa arkea.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.