Mainos

Poikaystävänsä taposta epäilty 18-vuotias avautui Facebookissa surmapäivänä: "Oispa mies"

Poikaystävänsä taposta Mikkelissä epäilty nainen on täysikäistynyt vasta hiljattain. Naisen epäillään surmanneen 18-vuotiaan poikaystävänsä Mikkelin Tuppuralassa tiistai-iltana. 

Nuori nainen täytti 18 vuotta maaliskuun alussa. Syntymäpäiviään hän juhli sosiaalisen median päivitysten mukaan Tallinnassa. Naisella ei ole poliisin mukaan mainittavaa rikoshistoriaa.

Mikkelissä asuva nuori nainen on esimerkiksi Facebook-profiilissaan kertonut olevansa opiskelija ja hänet on valittu suorittamaan ammattitutkintoa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.

Avautui keskustelupalstalla

Aktiivisesti sosiaalista mediaa käyttänyt nainen on kuitenkin kertonut ask.fm-palvelussa pari kuukautta sitten jättäneensä opintonsa. Palvelussa toiset käyttäjät voivat kysyä haluamiaan kysymyksiä.

Kysymys: Kerro mitä olet tehnyt tällä viikolla! Entä tänään?

Naisen vastaus: Täl viiikol oon vaaa chillannu mikkelis himas & eronnu koulust, sit tulin eile kuokkalaa xx:n [uhri] kaa ja ryypättii johki puolee yöhö asti ja olin mätkiny jotai sen frendii turpaa... tänään oon vaa heränny xx:n kaa 12 aikaa ja sit chillaillu vaa niillä, ja äske käytii ostaa lisää juomii ja varmaa ryypätää täs jne...

Epäilty Facebookissa: Oispa mies

Nainen on puhunut ask.fm:ssä myös parisuhteestaan. Naiselta kysyttiin tämän parisuhteen tilasta viimeksi surmapäivänä aamukymmenen jälkeen:

Kysymys: Ootteko ollut kihloissa 😊 miten kosinta meni? 😄 olitteko/ootteko onnellisia😊

Naisen vastaus: Ollaan vieläkii, mä vaa välil pidän sormuksii ja xx nyt hukkas omansa et nää syytä ostaa uut.

Sen sijaan Facebookiin nainen kommentoi parisuhdetilannettaan eri tavalla surmapäivänä, vain pari tuntia myöhemmin.

Nainen: Oispa mies.

Ystävä: Monta sie oikeen tarviit 😂 

Nainen: Yhen ees nii olis jees

Toinen ystävä: Et sä vast yhest päässy eroo xD?

Nainen: No en näköjää päässy et jakso se viel mua pari kusettaa ja siinä se

Kolmas ystävä surman jo tapahduttua: Taisit päästä

Sosiaalisen median päivitysten perusteella parisuhteen tila vaihteli jonkin verran, sillä kuukausi sitten ask.fm:ssä nainen kertoi kihlauksen purkamisesta.

Kysymys: Nyt on karkauspäivä niin oletko kosinut ja miten? 😂 kuinka kauan sun mielestä olisi hyvä olla yhdessä ennen kihloihin menoa?👰💍💐

Naisen vastaus: Enpä oo kosinu, ja ennyt tiiä, mitäny kihlois olin muttei ollu meidän mielest mikää järkyttävä muutos nii lopetettiiin sekii paska :D mitä turhia sellasee ryhtyy

Esitetään vangittavaksi 

Naista epäillään samanikäisen poikaystävänsä taposta. Henkirikos tapahtui puukottamalla Mikkelin Tuppuralan kaupunginosassa tiistaina kello 19.30 aikaan.

Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti naisen tapahtumapaikalta. Poliisi oli mennyt tapahtumapaikalle ulkopuolisen henkilön hälyttämänä.

Poliisi esittää naista vangittavaksi todennäköisin syin taposta epäiltynä. Vangitsemisoikeudenkäynti Etelä-Savon käräjäoikeudessa alkaa tänään.

Poliisin mukaan alkoholilla oli osuutta tapahtumiin. Muista yksityiskohdista polisi ei tutkinnallisista syistä johtuen halua kertoa enempää. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.