Poikamieshuutokaupalla iloa lapsipotilaille – myynnissä fitnessjumalatar ja Wallu Valpio

Facebookissa järjestetyssä Poikamieshuutokaupassa voit ostaa itsellesi mielenkiintoista illallisseuraa ja samalla tuottaa iloa Lastenklinikan pikkupotilaille.

Kun Jarkko Koskinen oli 10, hän vietti paljon aikaa Lastenklinikan sairaalassa. Vaikka ulos ei päässyt, lääkärit ronkkivat ja huonekaverilla oli syöpä, kirjoittaa Koskinen  blogissaan sairaalaoleskelun muistuttaneen lapsen mielessä kesäleiriä. Oli seuraa ikätovereista, yhdistäviä kokemuksia ja ennen kaikkea Phillipsin Videopac. Lastenklinikan paljon parjatuilla puitteilla ei ollut väliä, kun kaveruksilla oli mielekästä tekemistä ja lapset saivat olla lapsia sairaudesta huolimatta.

Nyt Koskinen on keksinyt tavan auttaa nykyisiä pikkupotilaita. Miehen Facebookissa järjestämässä Poikamieshuutokaupassa voit huutaa itsellesi illallisseuralaisen, ja kerätyillä varoilla hankitaan Lastenklinikalle leluja ja pelejä.

Kaupan ovat mediapersoona Wallu Valpio, 41, fitness-jumalattareksi tituleerattu Emilia, 22, paha poika Jerry, 30, nallekarhumainen radioääni Tommi, 23, ”Kallion Guy Ritchie” eli elokuvantekijä Rauli, 31 ja latinorakastajan sielun omaava hieroja Ari, 39. Rahoilla saat vastineeksi pitkän illallisen juomineen.

Keräyksen tavoitteena on 1500 euron potti, ja aikaa on sunnuntaihin 7. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat