Poika pahoinpiteli 4-vuotiaan – hoitajan järkyttävä kommentti sai äidin avautumaan

"Hän on varmasti sinuun ihastunut". Näin hoitaja sanoi 4-vuotiaalle tytölle, joka joutui koulukaverinsa pahoinpitelemäksi. 

Rakkaudesta se hevonenkin potkii? Lähes jokainen nainen kuulee lapsena poikien kiusaavan siksi, että he ovat häneen ihastuneita. Näin reagoi myös hoitohenkilökuntaan kuulunut mies lastensairaalassa, kun Merrit Smith toi 4-vuotiaan tyttönsä tikattavaksi pahoinpitelyn jälkeen. 

Smithin tytär joutui ikätoverinsa pahoinpitelemäksi niin pahoin, että hän tarvitsi tikkejä ja lääkärihoitoa.  Äiti järkyttyi hoitohenkilökuntaan kuuluneen miehen kommentista ja kirjoitti aiheesta nettiin viestin, jota on nyt jaettu lähes 35 000 kertaa. 

– Arvoisa lastensairaalan hoitohenkilökuntaan kuulunut mies, olen varma ettet ajatellut kommenttiasi aivan loppuun. Tuollaisesta kommentista (hän on varmasti ihastunut sinuun) saa alkunsa ajatus siitä, että flirttaileminen on toisen satuttamista ja asettaa ehdot sille, mikä on hyväksyttävää käytöstä. Minun neljävuotiaani tietää, että tykkäämistä ei näytetä tuolla tavoin, Smith kirjoittaa viestissään. 

Kirjoitus on aiheuttanut keskustelua siitä, annetaanko tytöille malli pahoinpitelyn oikeuttamisesta jo nuorella iällä ja opetetaanko heitä yhdistämään satuttaminen rakkauteen. 

– Ei mikään ihme, että naiset pysyvät väkivaltaisissa parisuhteissa, kommenttikentässä pohditaan. 

Lue myös:

    Uusimmat