Podcast: Marianne Harjula menetti äitinsä vuosi sitten – kertoo nyt musertavista hetkistä: "Aluksi se oli sokki"

Juontaja Marianne Harjula menetti äitinsä vuosi sitten.

Juontajana ja Miss Miljoona -voittajana tunnettu Marianne Harjula menetti äitinsä vuosi sitten. Harjula kertoo Iriz Silander & VIP-vieraat-podcastissa voinnistaan ja siitä, miten hän on selviytynyt surun keskellä.

– Äidin menettämisestä on reilu vuosi. Suru on vähän muuttanut ja on ollut rankkaa ja tulee vielä varmaan olemaan, koska äiti on aina äiti, Marianne kertoo.

Harjula kuvailee, miten hän pystyi olemaan äitinsä rinnalla tämän viimeisinä aikoina.

– Meillä sattui niin hyvin, että pystyttiin olemaan paljon läsnä sairaalassa ja viettää aikaa äidin rinnalla. Vaikka hän ei jaksanut puhua, niin itse puhuu ja on läsnä.

Harjula kertoo haastattelussa toiminnallisuuden pitäneen hänet kasassa äidin kuoleman jälkeen.

– Halusin heti lähteä hautajaisjärjestelyihin. Siskon kanssa tehtiin se ja jätettiin isä siitä pois. Koettiin, että se toimi meidän perheessämme hyvin.

Äidin kuoleman myötä, Harjulan ajatusmaailma on muuttunut.

– Aluksi se oli sellainen shokki, ettei tiennyt miten tästä nyt eteenpäin, mutta sitten sitä rupesi miettimään, että kuolema tulee meille kaikille vastaan. Kuka ei jää tänne ja kukaan ei saa mitään matkaan. Se tuli hyvin konkreettisesti esiin.

Marianne Harjula nousi 20 vuotta sitten julkisuuteen, kun Suomessa järjestettiin kyläkauppias Vesa Keskisen ideoima Miss Miljoona -missikilpailu. Harjula voitti kilpailun ja sai palkinnokseen miljoona markkaa. Nykyään Harjula tekee töitä perheyrityksensä kautta. Hän on myös tunnettu juontajana ja kouluttajana.

Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcast on Bauer Median Podplayn tuottama. Harjulan kertomus missikisoista on kuunneltavissa kohdasta 5:01 alkaen. Iriz Silander on myös MTV Uutisten viihdetoimittaja.

Lue myös:

    Uusimmat