Podcast: Jare Brand käveli pankkiin ja nosti 25 000 euroa käteisenä musiikkivideota varten – sponsorin piti maksaa rahat takaisin, mutta sitten tuli yllättävä käänne

2:22
JVG-elokuva näyttää duon uran varjopuolet – Ville Galle ja Jare Brand kertovat, kuinka selättivät uupumuksen

Jare Brand puhuu Aki Linnanahteen podcastissa Voitolla yöhön -musiikkivideon kuvauksista.

JVG-räppikaksikon Jare Brand on vieraana Aki Linnanahteen Talk Showssa, joka ilmestyi tänään lauantaina. Kaksikon keskustelu eteni haastattelun aikana siihen, kun JVG kuvasi aikoinaan Voitolla yöhön -musiikkivideota muun muassa Helsingin Kampin kauppakeskuksessa. Videolla JVG:n kaksikko jakaa tavaroita ja heittelee rahaa kauppakeskuksen yläkerrasta.

Ennen musiikkivideon kuvauksia Brand otti yhteyttä pankkiin ja kysyi, voisiko hän ylihuomenna tulla nostamaan 25 000 euroa käteisenä. Pankissa oltiin ihmeissään, mutta lupasivat palata asiaan.

Lopulta kaikki järjestyi ja Brand käveli Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevaan pankkiin. Hän lähti pankista kävellen ja 25 000 euroa oli kirjekuoressa repussa.

– Eikä ole varmaan tähän päivään mennessä ollut sellaista tukkua käteistä, Brand naureskelee.

Räppärikaksikko sai videon kuvattua ja rahaa jäi käyttämättä suunnilleen 5 000 euroa. Kaksikolla ei huolta, vaikka rahaa oli mennyt paljon.

Brand paljasti Linnanahteelle, että musiikkivideossa piti olla sponsorina eräs peliyhtiö ja he ajattelivat saavansa rahat takaisin.

Asiaan tuli kuitenkin käänne, kun musiikkivideon leikkausvaiheessa sponsori päätti vetäytyä projektista.

– Loppujen lopuksi siitä (musiikkivideosta) tuli ehkä siistimpi niin, ettei se ollutkaan rahapelipeliyhtiön, Brand pohti haastattelussa.

Linnanahde kysyi, miksi Jare ja Ville Galle eivät nostaneet rahoja puoliksi.

– En tiedä, miksi se meni niin, että mä vaan nostin. Sain mä ne kuitenkin PME:ltä takaisin, että ei jäänyt omalle kontolle. Ehkä se oli helpompi, että käydään yhdestä mestasta nostamassa.

Brand arvio lopuksi Linnanahteelle, että yleensä musiikkivideon budjetti on 2000 eurosta kymmeneen tuhanteen euroon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja