JVG-elokuva herätti spekulaatiot siitä, onko duo lopettamassa uransa – näin Ville Galle vastaa

1:14
Videolla Ville Galle kommentoi JVG:n tulevaisuutta.

Ville Galle kommentoi Uutisaamussa JVG:n uraa koskevia spekulaatioita.

JVG:n kymmenvuotisesta urasta kertova dokumentti JVG-elokuva: Vuodet ollut tuulisii saa ensi-iltansa perjantaina 25. elokuuta. Ville Galle sekä elokuvan toisena ohjaajana toiminut Taito Kawata vierailivat Uutisaamussa kertomassa pitkästä projektista, joka kuvaa rapduon monenlaiset vaiheet. 

Duo nousi räjähdysmäiseen suosioon vuonna 2011 Häissä-singlensä siivittäminä, joka sai erittäin kovaa nostetta Suomen voitettua miesten jääkiekon maailmanmestaruuden. Galle ja Jare Brand olivat vielä suurelle yleisölle lähes tuntematon kaksikko, kun he yhtäkkiä alkoivat esiintyä valtaville massoille. 

– Kyllähän siinä nuoren miehen pää menee sekaisin, kun yhtäkkiä elämä muuttuu aika sillä lailla yhdessä yössä. Siitä sitten ollaan lähdetty päivä kerrallaan menemään, menty spontaanisti eteenpäin ja yritetty kovasti. Nyt ollaan tässä ja Taito ja kundit on tehnyt meistä mahtavan elokuvan. Hyvä fiilis. 

Elokuvan julkaisu on myös herättänyt spekulaatiot siitä, olisiko JVG aikeissa vetäytyä ja päättämässä uraansa. Galle ei kuitenkaan myönnä, että näin olisi tapahtumassa. 

– Ei me nyt tähän lopeteta. Nyt taas koronan jälkeen portit taas toivottavasti aukeaa ja päästäisiin keikoille ja elää ehkä sitä normaalia elämääkin jossain vaiheessa. Kyllä tässä on nälkä taas tekemään töitä, Galle kertoi. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Ville Galle kommentoi JVG:n jatkosuunnitelmia. Alla olevalla videolla artisti kertoo, miltä tuntui käydä läpi raskaita muistoja dokumenttielokuvaa tehtäessä.

10:01

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja