PMMP lopettaa toimintansa – ainakin toistaiseksi

Suosittu PMMP-yhtye vetäytyy sivuun miettimään tulevaa.

Paula Vesalan ja Mira Luodin luotsaama suosittu PMMP aikoo kesän keikkojen jälkeen jäädä tauolle. PMMP päättää kymmenen vuotta kestäneen uransa mittavaan kiertueeseen lokakuussa.

– Kymmenen vuoden matkanteon jälkeen tuntuu, että täytyy pysähtyä miettimään ollaanko oikeastaan tämän bändin kanssa jo päästy perille. Olisi kauheaa rutinoitua tai tyytyä toistamaan jotakin vanhaa. Jos joskus taas alkaakin tuntua siltä, että PMMP voisi jatkaa, niin sitten jatketaan. Koko porukka on kasvanut tiiviisti yhteen, ja yhteishenki on mielettömän hyvä. Kesän ja syksyn keikoista tulee parempia kuin koskaan, kertoo Paula Vesala.

PMMP työstää myös parhaillaan studiossa toistaiseksi nimeämätöntä levyä, joka sisältää uusia versioita yhtyeen omasta tähänastisesta tuotannosta. Syyskuussa julkaistavan albumin tuottaa Samuli Kosminen.

PMMP on tehnyt maassamme kymmenen vuoden aikana menestyksekkään uran.Bändi on palkittu yhteensä yhdeksällä Emma-palkinnolla. Jori Sjöroosin tuottamaa kuutta levyä on myyty yli 370 000 kappaletta ja myös radiohittejä on kertynyt valtava määrä, mm. Rusketusraidat, Joutsenet, Oo siellä jossain mun, Päiväkoti, Matkalaulu, Henkilökohtaisesti, Joku raja, Lautturi, Heliumpallo ja Rakkaalleni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat